Gewoon prima

Snel geleverd tegen nette prijs

Alles tip top on orde !!!!

Alles ok. Snelle levering. Aan te raden

Goede prijs, snelle levering

De prijs van deze gereedschapskoffer was veel lager dan in de andere winkels. De levering was netjes en snel

Geen problemen

Levering is verlopen zoals aangegeven TOPPER

Aanrader

Goed geregeld, telefonisch en per mail goed bereikbaar. Fijne mensen om mee te overleggen!

snelle levering goede service

Makkelijk te bestellen, snelle levering!

Top! Zoals altijd!

Snelle levering. Scherp geprijsd.

Uiterst tevreden

Goede prijs/kwaliteit en zeer snelle levering! !!

Snelle levering!

Snelle levering en correct.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Goed en snelle levering

Zeer nette en snelle levering

Prima maar kan beter

Produkt netjes geleverd. Maar levering kan sneller. Andere sites heb je volgende dag in huis.

Gekregen wat is heb besteld

Zeer goede ervaring, geen op- of aanmerkingen

Geen klachten, alles in orde

Positief.

Ik ben er te vrede over. Mooie prijs en snel geleverd. En wat betreft die gratis accu actie, waarbij je hier niet voor in aanmerking komt had je van tevoren kunnen weten. Ik heb er bewust voor gekozen omdat ik ze zelf heb.

Levering te laat maar ok, garantie regeling slecht

Accu boormachine besteld. Is later geleverd dan op de website stond vermeld. Helaas is HD tools geen Makita dealer. Dit betekend dat ik niet in aanmerking kom voor een gratis extra accu. Maar erger is dat de as-blokkering niet goed werkt en dat het apparaat terug gestuurd wordt met de opmerking dat er niets aan de hand is. HD tools wil graag verkopen maar als er service verleend moet worden zijn ze niet thuis

Snelle levering mag wel een extra doos omheen

snelle levering en geweldige service

goede no nonsense aftersales van Rob gehad. Volgende aankoop weer bij HD tools

Snelle en goede service tegen scherpe prijs

Ze hadden mijn bestelde apparaat niet op voorraad. Werd de volgende dag meteen gebeld hierover en boden een alternatief aan.

TRES BONNE PREMIERE EXPERIENCE

RIEN A REDIRE, SITE TRES BIEN FAIT, DES PRIX COMPETITIFS, COMMUNICATION SANS SOUCIS, EXPEDITION COLIS PAS DE SOUCIS AUSSI QUI EST TRES BIEN FAIT, MERCI

Bestelling keurig afgehandeld

Produkten worden tegen zeer concurerende prijzen aangeboden

super

super, contact verloopt erg prettig. hulp en kennis in de winkel erg prettig. ga er zeker vaker komen.

Alles op tijd en bij een vraag ook meteen antwoord

Goed, er word nog wat nageleverd maar dat was meteen duidelijk

Kieenweg 20

5991 EK Baarlo