Mooie prijs, snel geleverd

Mooie prijs, snel geleverd

Geen Makita accu

Makita heeft een actie met gratis accu bij bepaalde 18v machines. Ik heb een Makita machine bij HD-Tools gekocht met de veronderstelling dat ik een gratis accu van Makita zou krijgen. Maar het blijkt dat HD-Tools geen officiële Makita dealer is. Dus geen gratis accu. HD-tools had op hun website moeten weergeven dat ze geen Makita dealer zijn en dat ze niet aan de Makita actie mee deden.

Mooie accu met test functie, snel geleverd.

Prima product

wat langere levertijd maar veruit beste prijs

De problemen met de levering werden vlot en vriendelijk opgelost na een telefoontje.

Goed voor elkaar

Eerder al een invalzaag besteld bij de hd-shop. Toen ging alles goed en nu weer dat ik een schuurmachine Verzonden met dhl, en ook daar tevreden over. Ga zo door👍

Helemaal top..!

Super snelle levering en zeer scherpe prijzen..!

Snel bezorgd en je hebt de keuze om meteen aan te geven om het te bezorgen op een afhaalpunt

Uitstekende service..duidelijk en snelle levering

Prijs kwaliteit vlotte levering

Altijd alles correct verlopen.

Zeer betrouwbaar en goedkoop

positief over de hele lijn

lage prijzen, snelle levering, goede service

Super snel geleverd.

Mijn perfecte adres voor mijn handgereedschap machines.

Zoals hierboven vernoemt.

snel en duidelijk

alles netjes geregeld

Super service

Mijn product bleek na levering niet naar verwachting, na bellen met HD tools kwam de eigenaar het product persoonlijk dezelfde dag omruilen tegen een gewenst product. Super!

perfect👌

Zeer goede service, en mijn spullen snel in huis ga zo door 👍👍

Super goed

Perfecte levering binnen aangegeven tijd. Goede prijs voor producten.

zeer goede communicatie. Gemakkelijke oplossing elders te leveren.

Goede communicatie ivm stock beschikbaarheid en verwachtte levertijd. Gebruik van een koeriersdienst, die de mogelijkheid biedt, elders je pakket in ontvangst te kunnen nemen. Goede verpakking van het item. Het mijne was de professionele afkortzaag van Bosh.

Super service, snelle levering en zeer scherpe prijs, TOP!

Super service en goede uitleg via telefoon, zeer snelle levering en zeer scherpe prijs, TOP!

Super goed

Super snel geleverd voor een scherpe prijs top.

Snel geleverd en de Goedkoopste.

Snel geleverd en net als besteld. Prima bedrijf, ik heb ze erder gebruikt en wil nog in de toekomst. Goede priizen, ik kan de zelfde producten nergens in NL goedkoper vinden. TOP.

Gewoon goed!

Netjes en op tijd geleverd zoals altijd, gewoon zoals het hoort.

Producten prima, levertijd veel langer dan aangegeven

Op de website stond aangegeven dat de bestelde producten een levertijd hadden van 5 werkdagen. Na meer dan een week had ik nog steeds niks gehoord en daarom belde ik de klantenservice. Na een lange wachttijd werd me verzekerd dat de producten vandaag opgestuurd zouden worden. De dag erna ontving ik geen pakketje, wel de bevestiging dat ze de dag daarna geleverd zouden worden. Dat was voor mij echter een dag te laat. Na weer een belletje met de klantenservice en weer een lange wachttijd werd me verteld dat men niks meer voor mij kon doen. Niet echt een service om voor terug te komen dus.

geleverd volgens afspraak

juist en volledig geleverd volgens afspraak.

Wauw wat een licht!

Bij ons werd de gas en elektriciteitsmeter door Enexis vervangen. De monteur in kwestie had (bij gebrek aan elektriciteit natuurlijk) alléén deze scangrip led-lamp ter beschikking. Wij waren zeer onder de indruk van de kracht van de lichtbundel alsmede de manier waarop de lamp opgehangen kon worden of gewoon tegen een metalen oppervlak "geplakt" kon worden (sterke magneet tegen verwarming/deurpost etc.) Met een duur van vier uur een must voor iedere klusman/vrouw. Top!!!

Kieenweg 20

5991 EK Baarlo