snelle bezorging

Super snel bezorgd

Snel en goedkoop

Snelle Levering, nette factuur

Erg tevreden

Snelle levering, houd rekening met klantspecifieke wens, top!

gedeeltelijk tevreden

Snel antwoord op een vraag bestelling snel geleverd alleen zijn er enkele geleverde items verkeerd en hier heb ik een mail over gestuurd maar tot op heden nog geen reactie terwijl als je wat besteld het super snel verloopt.

Gewoon top

Zoals altijd 100´% in orde,afspraak van levering ,verzending gekozen produkt.

Snelle levering en oplossing!

Makita stofzuiger besteld waarbij een onderdeel miste, de communicatie verliep snel en moeiteloos, onderdeel werd kosteloos nagestuurd.

Perfect geregeld voor een super prijs

Goed en betrouwbaar geregeld tegen zeer scherpe prijs

Op 23.10.2019 in de webshop een Makita DHR 243Z 18V Combihamer + toebehoor besteld en ik kreeg te horen dat de levertijd 5 tot 10 dagen was. Wat schetst mijn verbazing, op 25.10.2019, slechts 2 dagen later stond de postbezorger voor de deur met mijn bestelling !! Geweldig toch?

Goed en snelle levering

Prima product en snel geleverd.

Prijs kwaliteit top.

Site overzichtelijk en goed. Levering correct op tijd zoals aangegeven wordt. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk.

Doen wat ze beloven

Zeer breed assortiment gereedschap van bijv. Dewalt en Makita tegen scherpe prijzen. Wel jammer dat zij niet het merk Festool voeren. Fijne online gereedschapswinkel om zaken mee te doen.

Scherpe prijzen en bijna altijd snelle levering.

Een goed assortiment van het meest gebruikte elektrische gereedschap. Het gros is op voorraad en anders duren naleveringen niet langer dan 1 a 2 weken.

Scherpe prijs en kwaliteit. Contact is ook goed👍🏼

Ik bestel hier al sinds 2011 ongeveer.. mijn makita's en de walt gereedschap voor mn bedrijf. Ik Heb ook verschillende keren naar deze zaak gebeld en je wordt hier goed geholpen vind ik. De prijs is goed en en produkt ook. Ik zou ze zeker aanbevelen

Snel en goede service

Altijd leuke aanbiedingen tegen een scherpe prijs

Zeker goed

Zeker goed

Prima service.

Gewoon goed.

Mooie site

Top levering.

klantvriendelijk personeel en snelle levering!

HD-tools heeft mijn bestelling netjes afgehandeld. het bedrijf is telefonisch goed te contacteren en is klantvriendelijk. De prijzen zijn erg goed en is er keuze uit veel machines! Het enige aandachtspunt voor mij zou de functie zijn waarmee gereedschap kan worden vergeleken. Deze werkt niet gemakkelijk.

Snelle levering echt top

Duidelijke communicatie

Twijfel aan producten

Een Makita DHP481RTJ besteld. Deze werd geleverd in een Macpac box van een DDF485RTJ3. Vond dat nogal raar en daarom mail verstuurd naar HD Gereedschap en kreeg als antwoord dat zij die pakketten zelf samen stellen. Dit is toch vreemd omdat het pakkete DHP481RTJ een pakket van Makita is, welke volledig naar de verdelers verstuurd wordt. Bij de concurrentie 'Alternate' een DTD171RTJ besteld dewelke dus wel in de originele doos geleverd was. Of ik er ooit nog iets zal kopen, betwijfel ik.

Goede prijzen en snelle service

Ook een lekker overzichtelijke site En mooi goede prijzen En als op voorraad is volgende dag in huis Perfect tot volgende maand dan gaan we weer iets bestellen

Kieenweg 20

5991 EK Baarlo