Snel en de prijs ok

Zal zeker en vast nog materiaal kopen

Snel geleverd en ook nog voor de voordeligste prijs. Top!

Zoals je mag verwachten

Eenvoudig besteld en betaald. Middels mail keurig op de hoogte gehouden en product is volgens afspraak geleverd. Prima geregeld!

Probleemloze levering

Keurig volgens afspraak geleverd.

Ik ben er heel blij mee

Ik had er graag een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij gehad Verder hij is top.šŸ‘

Ik had een makita bouw radio besteld en werd geleverd door de koeriers dienst zonder enige vorm dichte verpakking. iedereen kon zien wat er in de doos zat, Dus de radio en de orginele vepakking was ook nog eens open aan de bovenkant. Wat dus een kwalijke zaak is. Of ik deze winkel zou aanbevelen moet ieder voor zich weten. Ik zeg voor mij zelf nee, maar dat had ook ja kunnen zijn.

Goede prijs snel geleverd

Alleen maar positief kan ik zeggen, zoals prijs goed en snel geleverd

Nalevering laat te lang op zich wachten

Bandschuurmachine + schuurbanden bij HD tools besteld omdat zij de gunstigste prijs hanteren. Volgens afspraak is de machine de volgende dag geleverd. Twee pakken schuurbanden staan in nalevering. Na ruim een week zonder verder bericht, zijn de twee pakken schuurbanden nog niet geleverd.

Gekozen ivm laagste prijs. Tel.service en levering was top!

Alles verliep beter dan verwacht. Volgende keer zeker weer eerst op deze site kijken.

goede prijs snelle levering

zeer positief

Even een belletje van hen ter verificatie van de bestelling en prima op tijd geleverd.

Good

Keep up the good work

Goede winkel, aan scherpe prijzen

Al meermaals iets gekocht. Nog nooit problemen gehad en altijd snelle levering naar Belgiƫ.

Alles in orde van eerste maal

Prima product voor beste prijs online, levering zoals aangegeven op de website. Alles vlot verlopen, zoals het hoort!

Prima prijs en snelle levering.

Prima prijs en snelle levering met aandacht voor het milieu door gebruik te maken van gebruikt verpakkingsmateriaal.

Eerlijke prijs

Mooie prijs voor bestelde producten. Goede services bij vragen of opmerkingen. Zeker aan te bevelen!

zeer late bezorging!

contact zeer onvoldoende!

Prima producten, jammer dat alleen via GLS wordt bezorgt

De verschillende producten die ik heb besteld voldoen prima. Het is jammer dat ze geen officiƫle dealer zijn van Makita voor de garantie en de gratis accu acties in het begin van het jaar. Ook jammer dat de bezorging alleen mogelijk is via GLS. Heb hier alleen maar nare ervaringen mee. en vaak zitten te wachten op niets.

makita topper

kwaliteit aan beste prijs

Snelle levering en goede prijs.

Goede kwaliteit/prijs-verhouding

Mooie aanbieding en op tijd geleverd

10 dagen geleden besteld en betaalt nog steeds niets onvangen

Duurt erg lang.

snel en duidelijk en tegen scherpe prijs

Dag na bestelling geleverd Wij bestellen al jaren bij HD-Tools naar aller tevredenheid.

heel goed precies wat ik verwachtte

netjes melding gekregen dat levertijd uit ging lopen en prima alternatief gevonden wat ook voor scherpe prijs de dag erop werd geleverd

Kieenweg 20

5991 EK Baarlo