Vlotjes, snel en correct

Als het goed is, mag het ook gezegd worden. Doe zo verder.

Gewoon goed

Afspraak nagekomen binnen 8 dagen leveren, jammer dat er word verstuurd met GLS, Postnl is veel beter, en ook jammer van de garantie- 1jaar ipv 3jaar zo als bij de concurrentie. Maar wel een scherpe prijzen.

Super zeer fijn bedrijf

Super goede levering van producten

Snel en correct

Top! Zowel de prijs als de levering

Doen wat ze beloven

Snelle levering ,slim verpakken( hergebruik materialen) en concurrerende prijs

Goed geregeld wedermaal . Snel en correct . Tegen scherpe tarieven Zeer tevreden

Super service snelle levering

Zeer snelle en correcte afhandeling van de bestellingen

Prima top

HD tools daar kun je op vertrouwen!!👍

Gewoon een goed bedrijf.

Gewoon een goed bedrijf.

Service van HD is goed

Helaas is de service van DHL nietzo goed, tool kwam 1 dag te laat wegens drukte

Goed product, geen contact dus geen oordeel,over service.

Goed product, weinig contact dus geen oordeel over service.

Ga zo door, Top

Snelle levering voor een hele concurrerende prijs !!!!!

Snelle levering!

Snelle correcte levering!

Goede prijs met iets langere levertijd maar dat was bekend.

Kwam in de zoektocht naar een heggenschaar bij HD-Tools uit vanwege de beste aanbieding. Prima op de hoogte gehouden over de status van de verzending en correct afgeleverd door GLS.

niet bijzonder

Het is allemaal niet helemaal zoals de concurrenten in de markt. krijg een slijptol niet in originele doos. Dat vind ik al wel vreemd. Beetje oude half dicht getapete doos. zonder boekjes of iets er bij. Later moeten mailen waar de krat blijft. Zit ook geen vulling bij. Idem voor de deco, zit ook geen vulling voor in de krat bij. even gebeld, staat blijkbaar in de kleine letters op de site, even € 10 betalen en dan word het nageleverd. Zou niet zo snel een 2e keer bestellen. Komt allemaal wat slordig en rommelig over. reactie snelheid is wel goed.

oke

oke

Duidelijke info en snelle levering

Tacker met koffer besteld. Levering als verwacht, duidelijk site

Snel en keurig geleverd!

Snel en keurig geleverd!

Goede levering

Snel in huis. Goeie service

Correcte en snelle levering

Levering was sneller dan initieel aangegeven.

Koral

Very good,everything he came very quickly and in good conditions!Congratulations!!!

Zeer goed ontvangen van materialen

Goede service van HDtools - levering is minder

Telkens de goederen goed ontvangen. De service van GLS is in mijn geval niet goed. 60% van de leveringen door GLS wordt niet op de vooropgestelde data geleverd waardoor je een dag voor niets bent thuisgebleven en een extra dag thuis dient te blijven (of een volmacht geeft wat ik liever niet doe)...

Goede service net bedrijf

Onze klacht is keurig opgelost. Net bedrijf aanrader!

Makleijk te bestellen via de site, zeer snelle levering!

super!

Kieenweg 20