Zeer snel bericht gekregen , dat het ingepakt was en verzonden naar GLS

Mijn Tracé nummer gekregen en ik had voor 16.00 besteld , dus volgende dag in huis . SUPER MAAR dan heb ik diverse mail gestuurd en gebeld naar HD TOOLS. Mijn bestelling gemaakt op woensdag en pas de Andere week dinsdag GELEVERD DOOR GLS. Heb daar naar gebeld , en het excuses gekregen dat het Donderdag niet meer geleverd kon worden 1 Dan vraag ik mij af waarom ik 3 busjes vrijdag in mijn straat gezien heb , maar niet mijn pakje. Zeer slechte service GLS

Kan nog geen mening geven

Sorry maar kan nog geen mening geven reden ik ben nog een week in Vietnam en mijn goede buur heeft het pakket ontvangen voor en bij me binnen gezet maar als ik terug ben van Vietnam stuur me opnieuw deze mail dan beantwoord ik hoe ik erover denk oké gr vanuit Vietnam gr Tony ruys

Prima meegedacht en afgeleverd

Prima ervaring jammer dat ze geen makita dealer meer zijn.

Gemakkelijk te bestellen. Duidelijke productuitleg. Vlotte levering.

Top goede service

Snelle levering op alle voorraad artikelen Goede prijs

Top firma

Ik ben al jaren klant van HD tools en ik ben dus ook erg tevreden met hun service en uiteraard de prijskwaliteitverhouding

Duidelijke website en snelle levering

De website is overzichtelijk en met goede omschrijvingen bij de producten. Na bestelling was het product snel in huis.

Top ervaring

Voorheen onbekende webshop, paar artikelen besteld. Had zelf nog wat aanpassingen in de bestelling aangegeven. Zeer snel en accuraat opgelost. Snel geleverd en transparant

Snelle correcte levering

Fijne website, goede prijs en snel geleverd. Netjes verpakt, gewoon zoals het hoort,top

Niet gekregen wat ik had besteld.

Na het afwachten van de levertijd (3-8 dagen) komt eindelijk mijn bestelling. Maar er is niet geleverd wat ik besteld had. Terugsturen is vrij omslachtig en daarna zouden ze de bestelling alsnog opsturen, wat weer enkele dagen zou duren. Mijn vrouw is de bestelling toen maar zelf gaan halen in Baarlo. Zonder excuses of tegemoetkoming. Slechte service.

Snel geleverd tegen goede rpijs

Mijn Dewalt zaagtafel is snel geleverd tegen de laagste prijs die op internet te vinden was. Eén minpunt: HD-Tools is geen officiële Dewalt-dealer, dus ik kom niet in aanmerking voor de actie van Dewalt (gratis klopboormachine).

Slecht

Als transporteur niet goed op spullen let moet de klant maar wachten tot de spullen weer boven water zijn dus klant is de lul

Snelle levering!

Ik had twee Makita bouwlampen besteld, waarvan één niet werkte. Mailtje gestuurd, direct antwoord gekregen. Ik heb de lamp teruggestuurd en ze hebben direct een nieuwe opgestuurd. Top service!!!

Goede prij, snelle levering

De prijzen voor gereedschap zijn zeer zeker concurrerend en de levering geschied doorgaans op tijd en volgens afspraak Tevreden klant

Prijs kwaliteit is uitstekend

Verzending met GLS is altijd een probleem

Aanrader

Snelle, nette levering, prima prijs.

Er wordt nog gewoon gebeld

Mijn pakket zou naar alle waarschijnlijkheid later komen dan gewenst. Tot mijn verrassing werd ik gebeld door een vriendelijke mevrouw en die heeft geregeld dat ik het toch nog op tijd heb ontvangen. Echt top! En dat heeft toch zijn voordelen dat er persoonlijk contact mogelijk is bij HD-Tools in deze online wereld.

Goed advies, snelle levering, fijne prijs

Duidelijke website, bij telefonische vraag om nadere info prima geadviseerd, snelle levering

perfect en simpel

Beste internetshop voor gereedschap

Snel en scherp in prijs

Accuraat, alles volgens afspraak

Doen wat ze zeggen leveren inderdaad de volgende dag.

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website met zeer concurrerende prijzen, vervolgens snel geleverd. En ze denken ook nog aan het milieu, door kartonnen verpakkingen te hergebruiken, dus top!

Kieenweg 20 20

5991EK Baarlo