Prima sevice

Mooie aanbiedingen en de volgende dag al in huis.

Dikke prima

Goede overzicht site Snel geleverd

Super deals

Mooi site en lekker voordelig

Correcte en snelle levering keer op keer.

Ik werk al enige jaren met Makita materiaal, en HD-tools heeft hier steeds de beste prijs voor. Na bestelling steeds correcte info over wanneer het pakket geleverd wordt.

Zeer goede en snelle afhandeling

Al meerdere malen dingen besteld en steeds correct en snel geleverd .

Overzichtelijk website snelle levering

Erg tevreden over HD- Tools

perfect!

perfect!

het bestelde product was goedkoper dan de concurrentie

bedankt voor de snelle levering,

toppers zijn het

als kleine ondernemer zijn ze voor mij als gereedschap leverancier een goede partner snelle levering en goed advies

doen wat ze beloven !

zonder onzin te verkopen de juiste spullen op de juiste plek. Goedkoop en snel.

Tip service snelle levering. Prima prijzen!

Snelle levering prima service

De bestelling van twee makita apparaten had ik snel in huis.

Goede service tegen betaalbare prijzen

Duidelijke informatie op de website. Ook telefonisch heldere uitleg. Snelle levering.

Prima bedrijf

Ze doen wat ze beloven. Prima en snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Snel bestellen, snelle levering en snel een creditfactuur plus betaling

Snelle levering, goed assortiment, prettig overleg i.v.m. advies

Meerdere malen hebben wij iets besteld bij HD-Tools, ik als ZZP'er diverse soorten (Makita) gereedschap en privé ook handige producten. Wij bestelden o.a. klein gereedschap zoals boren en vijlen maar ook Makita apparatuur en onderdelen, bijvoorbeeld een slagmoersleutel, betonboormachine en recent een Makita steelstofzuiger die gebruik maakt van de accu's die ik toch al in mijn bezit heb. Na contact te hebben opgenomen kregen wij goed advies en werd een product dat nog niet op de webshop stond toegevoegd aan het assortiment zodat we alles bij 1 webshop konden bestellen. Fijne service, ga zo door!

Geweldige service. Goed gereedschap

Zeer tevreden met dit bedrijf. Nu 2 keer gereedschap (makita) gekocht en beide keren snelle levering. Onze bandschuurmachine begon te roken op vrijdagmiddag. Klantenservice gebeld en men dacht echt met mij mee. Goed advies over aanschaf nieuwe en (bij uitzondering), omdat we echt omhoog zaten, werd de nieuwe schuurmachine de dag erna geleverd. Geen verkooppraatjes, maar echt meedenken in wat voor ons de beste aankoop zou zijn. Volgende keer bestel ik zeker weer bij HD-tools. Daarbij leveren zij echt voor de laagste prijs.

Goede prijzen en snel geleverd. Top

Overzichtelijk, snel geleverd en goede prijzen.

Correct

Proffesioneel

snelle levering goede prijs

klopboormachine gekocht zeer snel geleverd

Goede prijs , snelle levering

Kieenweg 20 20