Snel verzonden, vlot omgewisseld

Ik bestelde een verwarmde jas van Makita. Bij aankomst bleek deze toch een maat te groot waardoor ik deze retour stuurde met de melding dat ik deze graag in een maatje kleiner had. Enkele uren nadat ze het pakket ontvangen hadden kreeg ik al een melding dat ze een kleinere maat opgestuurd hadden. Bedankt voor de goede en snelle service!

tevreden

snelle proffesionele levering

Subliem

Snel en goedkoop en met aandacht voor recycling!

Perfect geregeld, top prijs-kwaliteit verhouding.

Makkelijk te vinden, eenvoudig te bestellen, snel geleverd.

Komen afspraken na

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle levering en concurrerende prijs

Snelle levering en concurrerende prijs

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede prijzen

Snel geleverd en ook snel reactie op de mail

Top gereedschap tegen een scherpe prijs!

Snelle levering en een goede keuze voor de beste opties. Er is een goede selectie gemaakt in merken en uitvoeringen waardoor het goed zoeken en vergelijken is zonder het spoor bijster te raken dit in vergelijking met andere aanbieders.

snelle levering, goede prijs

zeer tevreden!

Foutloos ,altijd goed ,al jaren klant!

Snel geleverd, mooie prijs.

In een woord top!

Goede aanbiedingen snelle levering

Steeds weer verrassende aanbiedingen en gemakkelojke website. Daarnaast snelle levering

Zeer vlotte bestelling en levering

Scherpe prijzen, goede en overzichtelijke website en een snelle levering. Aanrader!

Zeer snelle levering en voor een goede prijs.

Zeer goed!

Goeie zaak

Naar mijn ervaring en mening behandelt HD-Tools je niet al een nummer maar als een gewaardeerde klant en doen ze hun best om je verder te helpen. Dat blijkt uit het vlot en accuraat reageren op vragen, ook als die wat uitdagender zijn. Hun prijzen zijn ondanks de goede service, heel scherp! Mijn bestellingen worden over het algemeen snel verwerkt en verstuurd. Uitlevering via GLS is soms wat taai maar daar kan HD-Tools niks aan doen.

Laagste prijs, steeds zoals beschreven en supersnelle levering

Op geregelde tijdstippen krijg ik aanbiedingen via mail. Zeker niet dagelijks zoals bij sommige andere bedrijven wat eerder storend werkt. Ben trouwe fan van Makita en ik vind tussen de aanbiedingen telkens wel iets dat ik kan gebruiken aan een superscherpe prijs.

Snelle en nette levering

Na mijn bestelling geplaatst te hebben, verder goed geïnformeerd over het verdere vervolg van mijn bestelling.

Duidelijke en correcte communicatie.

Gewoon top!

Goede website en mooie snelle levering

super goed en snel

het klop altijd netjes en de anderen dag binnen

snel en goede levering van bestelling

Alle bestelde producten snel geleverd.

Goedkoop en redelijk snel geleverd

Dewalt accu machine gekocht voor een hele scherpe prijs. Zou met twee dagen geleverd worden en dit is ook gebeurd. Heel tevreden mee.

Kieenweg 20 20

5991EK Baarlo