Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

Snelle reacties, scherpe prijs.

Zeer behulpzame klantenservice. Verreweg de scherpste prijs voor een officiele Makita dealer. Gewoon goed. Ron

Betrouwbaar en degelijk

Duidelijke website , snelle levering, bereidwillige helpdesk ( ivm DeWalt gratis accu actie )

Weken later dan gecommuniceerd

Wat slecht

besteld en snel geleverd

Goede service en een scherpe prijs

Word er altijd netjes geholpen, professioneel gereedschap tegen een scherpe prijs !

Super snel geleverd

Netjes verpakt

doen wat ze beloven

Echte aanbeveling,Goede prijs kwaliteit verhouding. Levering als beloofd. Nog even gebeld ivm levertijd keurig te woord gestaan.Super geregeld, ga de volgende keer zeker weer bij HD Tools bestellen.

Snel bezorgd

Goede producten en snel bezorgd

Superservice HR2470 boormachine ingeruild voor HR2470tr

Superservice: HR2470 boormachine voor HR 2470 TR schroef boormachine. Geen probleem.

goed aanbod

correcte snelle levering. mooie aanbiedingen

Top gereedschap, top levering

Snel geleverd, scherpe prijzen, goed gereedschap

Prijs kwaliteit geweldig

Volgens verwachting alles goed geregeld

prima machine

HD-Tools beveel ik aan om aankoop te doen. Je besteld machine en wordt heel snel gebeld betreft levering. Levering is snel. Machine is perfect.

Klik/besteld en afhaal

Voor 2de keer bestelling gedaan bij HD-tools. Makita gereedschap. Tip service en snel geleverd. (Wel zelf afgehaald)

twijfelachtig

Slecht, de batterijsluiting van de radio was kapot, maar komt dit door HDtools of de bezorging ?

geweldig , prima gereedschap , snelle levering

Zie voorgaande vriendelijke groet . R . Voorhoeve

op tijd geleverd

geleverd volgens afspraak

top

geleverd als beloofd

Realistische levertijd waargemaakt

Product eerst elders besteld waar kortere levertijd beloofd werd, daar gecanceld en bij HD-Tools besteld waar beloofde levertijd wel waargemaakt werd.

Ik kan nog niet beoordelen vermits ik nog niets heb ontvangen

Ik myn bestelde artikelen nog altyd niet aangekregen ik wacht nu al 3 weken

Snelle levering, denken mee, goeie prijs.

Denken bij vragen mee. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Kieenweg 20

5991 EK Baarlo