Pluspunten
VerbeterpuntenOp de webshop zag ik boxers normaal kocht ik ze op de zwarte markt dus was erg blij dat deze webshop ze verkocht. ik kreeg de boxers binnen wel het merk sweet angel maar de pasvorm was heel anders en de foto kwam niet overeen helaas
Terechte klacht. In plaats van de hoge hipsters hebben wij de lage hipsters opgestuurd. Uiteraard hebben wij onze fout kosteloos hersteld en heeft de klant de juiste boxers ontvangen.
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Een besteld product was niet op voorraad. Ik kreeg een duidelijk mailtje waarin stond hoe het opgelost ging worden. Ik was zéér tevreden met deze oplossing.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle en betrouwbare levering Ruime keuze
VerbeterpuntenAssortiment uitbreiden, dames slips/tanga's Vrije keuze in set samenstellen of altijd 4 st leveren met korting
Pluspunten
Tweede bestelling bij deboxershortshop... wederom een topervaring!!
Pluspunten
Duidelijkheid
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snelle levering goede pasvorm
VerbeterpuntenOnderbroeken zijn wel aan de prijs maar dan heb je wel kwaliteit
Pluspunten
Goede prijs en snel bezorgd! Levertijden worden duidelijk gemaild
Pluspunten
Alles is goed.
Pluspunten
goede prijs-/kwaliteotsverhouding
Verbeterpuntenmisschien ook AfterPay
Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk.
VerbeterpuntenKan er (nog) geen bedenken.
Pluspunten
Goede kwaliteit boxershort voor een mooie prijs. Niet zo duur als de meeste andere boxershort online winkels. Ook leuke designs! Gewoon in 1 woord: SUPER!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
uitleg over de maatvoering perfect! prijs kwaliteit prima, ook na de wasbeurt blijft de elastieken band goed.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke web site. Perfect!
Pluspunten
Gewoon goed! Snel geleverd , goede kwaliteit, mooie prijs.
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Snelle levering. Keurige mail over niet te leveren artikelen en duidelijke redelijke keuzes die er aangegeven worden om te compenseren.
VerbeterpuntenMeer artikelen op voorraad
Pluspunten
Snel, gied produkt voor een nette prijs
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goedkoop en snel
VerbeterpuntenGeen problemen ondervonden