Goeie onderbroeken

Mijn man en zoon vinden ze perfect zitten!

Super goed

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Fijne boxers

Snel bezorg goede service en zitten ook nog een goed

Tevreden met de boxershort's , zeer snelle levering.

goede en snelle service.

duidelijke website en Goede betalingsregeling, veel keus daarin. Duidelijk maatvoering betreffende het benodigde.

Snelle verzending. Top!

top

top

Prima, de shorts kwamen snel binnen.

Snelle service en goede prijzen.

Prima kwaliteit goede prijs kwaliteit verhouding

Zie boven

Prima levering

Bestellen en leveren gingen prima. Ook retourlevering ging zonder problemen. Ik ben tevreden en zou een volgende keer zeker weer via deboxershortshop bestellen.

Te lange levertijd

Makkelijk bestellen

Makkelijke website. Duidelijk

Uitstekende ervaring!

Eerste keer ondergoed gekocht via de boxershortshop. Prima keus, goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Tevreden klant, dus!

Netjes verpakt en bezorgt

Bestelling van 25 mei nog niet ontvangen

25 mei besteld. Nog niet binnen

Erg goed

De boxers zijn erg fijn en leuk ,de levering was snel. Niet alles wat online stond was in de maat op voorraad, anders had ik veel meer besteld.

veel dingen zijn er niet hellaas dus zoek elders wel.

mijn ervaring is niet goed veel is er niet dus dan ga je anders zoeken keuze genoeg wel jammer voor zo,n web stite veel maaten zijn er niet .

Uitstekenk

Ondanks de cerona bent u toch u belofte nagekomen van besteld morgen bezorgd

Prima service kan niet beter!

Goede communicatie, snelle levering en netjes verpakt. Ik zal zeker nogmaals bestellen.

Heel goed! Snel in huis!

Bestellen gaat heel eenvoudig, en afwikkeling heel snel, fijne shorts ontvangen!

Snel en goed geleverd. Goede kwaliteit

Ik kocht ooit deze onderbroeken op de markt. Gezien de goede kwaliteit ben ik op internet op zoek gegaan naar dezelfde onderbroeken.

Netjes op tijd en prima verpakt.

Ik vond de informatie op de website zeer waardevol wat betreft de uitleg over de maten van UOMO boxershort. Ik had al eens eerder boxershorts gekocht bij een andere firma en die had die informatie niet op hun website staan en dat resulteerde dat ik te kleine boxershorts geleverd kreeg. Prima werk. U zult mij zeker terug zien als ik weer eens boxershorts nodig heb.

Heel fijne naadloze shorts.

Goed bevallen ken jullie al via hemelvaartsmark in dinxperlo

snelle levering, goede service

goede service, goed meegedacht bij ruilen, snelle levering

Eikstraat 32

7545 JC Enschede