Beste Lana, Helaas is het voor ons niet haalbaar om iedereen gratis retourneren aan te bieden, zoals de hele grote webshops. Dit vermelden wij ook overal in onze webshop. Wel hebben wij een actie waarbij je, wanneer je één grote bestelling plaatst, de producten die niet goed zijn op onze kosten kan retourneren. De actievoorwaarden hiervan staan ook op in de webshop vermeld en vervallen wanneer je twee bestellingen plaatst, zoals bij jou het geval was. Voor de volgende keer wil ik je aanraden om in een keer een grotere bestelling te plaatsten zodat je kan profiteren van de actie om op onze kosten te retourneren. Zonnige groeten, Marleen
Beste Danny, Wij hebben persoonlijk contact met je op proberen te nemen maar helaas geen reactie gehad. Hopelijk heb je de bestelling alsnog iets later ontvangen! Groeten Marleen