Prima, kwam netjes aan, zoals besteld! Alleen de bezorging duurde langer dan verwacht. Het werd later aangemeld bij DHL dan vermeld.

Perfecte snelle levering - perfecte schoenen.

Goede ervaringen met Elferink Schoenen BV. De levering is snel en correct. Heb ook een gedeeltelijke retourzending gedaan en daarvan was de afhandeling ook correct met een snelle terugbetaling. Dus positief en betrouwbaar.

Prima schoenen

Prima schoenen en een zeer vlotte levering.

Goede informatie op de website.

Had een maat te groot besteld en kon makkelijk retour, snelle terugbetaling en snelle levering van de goede maat!

Goede en ruime keuze. Ook voor brede voeten

Prima.

Snelle levering, goed product.

Na bestellen de vierde dag in huis. Ik ben bekent met t merk X sensibel

Goeie en snelle service.

Ik had een vraag over het terug sturen van te grote schoenen en het was heel snel geregeld. Bedankt

Supersnel

Fijne en duidelijke webshop. Besteld en de volgende dag al in huis, blij met mijn nieuwe schoenen.

Correcte en vlotte levering!

Perfecte levering van wat ik bestelde en dit binnen een redelijke termijn!

Fijne webshop

Goede zoekfunctie. Snelle levering en snelle verwerking retouren. Groot aanbod wijdtematen

Geweldige kwaliteit, goede pasvorm, snelle bezorging. Ga zeker vaker hier kijken!

Alles klopt

Uitmuntend

Snelle levering fijne schoenen

Snelle levering fine schoenen

Goede beschrijving van product op website en prompte levering

Snelle hulp klantenservice

Een fout maken, kan iedereen. Een fout goed oplossen niet. Elferink Schoenen wel. Ik kreeg per ongeluk één maat 39 en één maat 40. Binnen een dag had ik reactie op mijn mai: vriendelijk en met een goede oplossing.

Snel geleverd, naar wens.

Snel geleverd, naar wens.

Top schoenen en service

1e x maat te groot gekocht. Gratis retour en maat kleiner gekocht. Geld retour ging snel. Verzenden ook

Eenvoudig bestellen via website, snelle levering!

Mooie slippers passen gied

Na wat vertraging bij de DHL , slippers geleverd Netjes in de doos geleverd en zitten goed

Fijne winkel, en goed advies

Grotestraat 26

8102 CE Raalte

Over Elferink Schoenen BV

Elferink Schoenen is een echt familiebedrijf met een passie voor schoenen. We hebben winkels in Hattem, Kampen, Nunspeet, Dronten, Emmeloord en Raalte. Het uitgebreide assortiment bestaat uit moderne, stoere, comfortabele en hippe schoenen voor dames, heren en kinderen. Elferink Schoenen heeft een ruime colectie comfortschoenen. Veeal met een uitneembaar voetbed en diverse breedte maten. O.a. ideaal voor mensen die steunzolen in de schoenen dragen. Kom langs in één van onze winkels of shop nu direct online.