Kwaliteit schoenen voor mooie prijs

Kinderschoenen uit de sale van mijn favoriete, bekende en goed zittende maat (zelfs breedtematen) zijn prima online te koop bij Elferink schoenen. Vroeger kocht ik altijd bij dure schoenwinkel in de stad. Is niet meer nodig. Ik schat de maat en als het niet goed is, mag het gewoon retour. Al 3 paar gekocht naar volle tevredenheid! Mvg

foute bezorging reactie klantenservice prima

Doos in zak aan mij gericht, maar schoenen en brief voor een ander. Klantenservice top shoe moest even schakelen want die snapte het niet. Kreeg daarna nette mail van Elferink dat ik eea terug kon sturen maar dat mijn schoenen nu ook bij iemand anders waren en daar moeten ze op wachten tot ik mijn schoenen krijg. Mmm dat is wel jammer want heb ik ze dan op tijd voor de vakantie. Ik hoop hier snel van te horen. groet Judith Ottenhoff

Bestelling was prima

Wat ik nog wel even kwijt wil. Ik heb dacht ik 23 juni de schoenen besteld en ik zie nu dat ze € 30,00 zijn afgeprijsd dit is toch veel geld in 1 week tijd. Jammer!!!

Online gekocht. Meteen opgestuurd.

snelle levering en precies wat hij zocht

De bestelde schoenen werden de volgende dag al geleverd en waren zoals beschreven in het artikel op de website.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering, duudelijke website

Bestelling op tijd en verkoopster behulpzaam

Eerste keer via jullie webwinkel besteld, is alles I goed verlopen. Voor herhaling vatbaar.

Binnen een dag in huis.. op een klacht aan een schoen werd gelijk gereageerd en afgehandeld!! Super aardig en snelle reacties. En kwaliteit is gwn super

Klantvriendelijk

Snelle verzending en makkelijk kosteloos retourneren. Ook een kleine administratieve aanpassing was geen probleem, heel fijn!

goede service, positief klantvertrouwen

Kreeg een aantal schoenen, slippers toegezonden met betaling achteraf. Schoenen online kopen is lastig, maar zij hebben veel keuze voor verwisselbare zooltjes en ik woon niet in de buurt om een winkel te bezoeken Het is fijn om niet alles eerst te moeten betalen en dan na retour schoenen, geld retour. Hartelijk dank voor jullie snelle service

Die snel kwaliteit uitvoering van mijn aankoop was bezonders

Uitstekend ten spijt van een fout van mij kant mbt adres waar ik mijn dogter Mme Etcherrigaray se naam uitgelaat het tov aflewerings plaats en slegs mijn naam gegee het kon die situasie reggestel word en hebt ik mijn skoene.

Pluspunten

Prima, heel snel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering !

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Helaas was bij een paar schoenen het stiksel los aan het raken. Geen probleem, kon het gratis opsturen en binnen korte tijd had ik mijn schoenen weer gemaakt terug!

Pluspunten

Pakketje was buiten naast kliko geplaatst. (Raar want iedereen kon erbij)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

alles was goed in orde

alles was o.K

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Klachten worden serieus genomen en direct opgelost. Top.

Grotestraat 26

8102 CE Raalte

Over Elferink Schoenen BV

Elferink Schoenen is een echt familiebedrijf met een passie voor schoenen. We hebben winkels in Hattem, Kampen, Nunspeet, Dronten, Emmeloord en Raalte. Het uitgebreide assortiment bestaat uit moderne, stoere, comfortabele en hippe schoenen voor dames, heren en kinderen. Elferink Schoenen heeft een ruime colectie comfortschoenen. Veeal met een uitneembaar voetbed en diverse breedte maten. O.a. ideaal voor mensen die steunzolen in de schoenen dragen. Kom langs in één van onze winkels of shop nu direct online.