Mijn bestelling was keurig verpakt en snel geleverd.

Super snel geleverd

Snelle correcte levering

Snel en correct

Prima enkellaarsjes

Eerste klas enkellaarsjes, goede en mooie kleur!

Super goed

Ik vind dat Elferink goede aanbiedingen heeft. Het aanbod voldoet aan mijn verwachtingen. De levering is snel en goed gecommuniceerd.

Prima aankoop gedaan

Prima schoenen gekocht waar ik al geruime tijd naar op zoek was voor mijn pijnlijke voeten. Aanbieding was in een woord geweldig.

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs

Schoenen zijn van goede kwaliteit , goede prijs en binnen 2 dagen in huis

top

besteld en snel mijn bestelling binnen gekregen. goede sale op zeer goede schoenen

Ruime mogelijkheid tot keuze. Keurig en op tijd geleverd.

Mooie pantoffel.

Mooie pantoffel maar voor mij niet stevig genoeg aan de voet, jammer.

Mooie aanbieding, snelle levering.

Leuke Xsensibles kunnen scoren in de uitverkoop. Zulke fijne schoenen én geschikt voor de Hallux Falgus tenen en mijn steunzolen. Levering ging ook mooi vlot.

Snelle reactie en levering van bestelling

Fijne winkel met veel keus

Alles conform afspraak, snelle verzending.

Schoenen als in omschrijving. Pasvorm correct.

keurig

besteld keurig op tijd afgeleverd niks aan te merken

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Mooie duidelijke site,grote cllectie. En ook leuke aanbiedingen,hele snelle verzending

Mooie schoen

Mooie en stevige schoen vooral met gladheid houd je goeie griep, breedte K maakt het voor mij prettig zodat je wat ruimte hebt en niet je kleine teen krap zit.

Goede prijs en snelle levering!

Goede betrouwbare winkel! Ik werd goed geïnformeerd en de schoenen werden snel bezorgd. Goede prijs gekregen voor de Lowa’s.

Gewoon goed!

Aanvankelijk was ik bang dat ik niet de juiste schoenen zou krijgen.(want een verouderd model) Dit bleek totaal ongegrond. Ik heb nu weer m’n vertrouwde wandelschoen.

Alles snel afgehandeld echter nog steeds niks ontvangen

Fout zal liggen bij vervoer bedrijf Ik begrijp niet dat men met dit bedrijf verzend

Tevreden.

Goede site met mooie merken, familie bedrijf

Snelle afhandeling. Duidelijke site, mooie merken. Familiebedrijf en geen grote keten

Geweldige service

Ik koop regelmatig nieuwe schoenen. Vooral voor bijzondere wensen nam ik contact op met Hey (nu Elferink) in Leek. De service die ik daar kreeg zorgde er voor, dat ik ook nu weer contact opnam met Elferink en bestelde daar de schoenen die ik graag wilde hebben. Bezorging ging fantastisch snel, ondanks het slechte weer. Ook een prima nazorg toen bleek dat de schoenen, die ik had besteld intussen in de uitverkoop waren. Prijs werd aangepast. De service die ik bij Hey kreeg is door Elferink overgenomen.

Blij met aankoop

Snelle levering, juiste maat en kleur.

Snelle bezorging

Mooie betaalbare laars. Loopt heerlijk.

Grotestraat 26

8102 CE Raalte

Over Elferink Schoenen BV

Elferink Schoenen is een echt familiebedrijf met een passie voor schoenen. We hebben winkels in Hattem, Kampen, Nunspeet, Dronten, Emmeloord en Raalte. Het uitgebreide assortiment bestaat uit moderne, stoere, comfortabele en hippe schoenen voor dames, heren en kinderen. Elferink Schoenen heeft een ruime colectie comfortschoenen. Veeal met een uitneembaar voetbed en diverse breedte maten. O.a. ideaal voor mensen die steunzolen in de schoenen dragen. Kom langs in één van onze winkels of shop nu direct online.