de bestelde schoenen netjes binnen een dag ontvangen.

Gewoon goed

Betrouwbare winkel. Ben heel erg blij met mijn nieuwe schoenen! Verzending door de winkel was snel, alleen PostNL gooide roet in het eten. Buiten de winkel om hebben zij er ruim een week over gedaan om de schoenen te bezorgen. Niet dat ik niet thuis was, maar het bezorgmoment verschoof een week lang elke dag weer. Deze winkel beveel ik aan, verzenden met PostNL niet. :)

Bezorgd wanneer beloofd, schoenen waren ook duidelijk nieuw!

Prima en snelle bezorging

Prima service.

Snelle levering. Klantvriendelijk.

Snelle verzending. Helaas waren de schoenen niet naar mijn zin omdat het stiksel aan de binnenkant ruw/hard was. Dit aangegeven op het retour formulier, maar geen reactie op gehad. Jammer als de schoenen weer in de verkoop gaan en er verder niets mee gedaan wordt.

Snelle levering.

Gemakkelijk te bestellen, snel bezorgd

Snel bezorgd, gemakkelijk bestellen.

.In het weekend besteld, dinsdag in huis, top!

Mooie Solidus schoenen gunstig geprijsd

Ik kocht in de sale 3 paar van mijn lievelingsschoenen voor een mooie sale prijs. Ik ben blij!! Solidus is top voor mensen met een gevoelige voet.

Eerste aankoop en direct alles oké

Makkelijk aankoopproces en snelle levering van kwaliteit product.

Netjes op tijt

Alles keurig verzorgd netjes op tijd alles was goed voor herhaling vatbaar

Behandeling order adequaat en bezorging evenzeer. Product zoals gewenst van van Bommel. Extra paar veters wordt zeer op prijs gesteld! Zo moet je dat doen.

Overzichtelijke website, ruime keuze en snelle levering. Zeer tevreden....

Mijn schoenen netjes verpakt en snel geleverd blij mee

Helaas geen breedtemaat vermeld

Als ik had geweten wat de breedtemaat was had ik het artikel niet besteld.

Snel en accuraat

Snel en accuraat

Hele goede aankoop

Topschoenen kunnrn kopen voor een hele leuke aanbieding. Vlotte en snelle levering!

Vandaag besteld, volgende dag geleverd

Goed, snel en netjes geleverd

Bestelling kwam op tijd, product precies zoals verwacht. Mails ter bevestiging, kortom zoals je het overal zou willen.

Snel en prima geregeld

Alles goed geregeld

Besteld, keurig op tijd geleverd en schoenen zijn geweldig.

Een hele snelle levering keurig verpakt

Grotestraat 26

8102 CE Raalte

Over Elferink Schoenen BV

Elferink Schoenen is een echt familiebedrijf met een passie voor schoenen. We hebben winkels in Hattem, Kampen, Nunspeet, Dronten, Emmeloord en Raalte. Het uitgebreide assortiment bestaat uit moderne, stoere, comfortabele en hippe schoenen voor dames, heren en kinderen. Elferink Schoenen heeft een ruime colectie comfortschoenen. Veeal met een uitneembaar voetbed en diverse breedte maten. O.a. ideaal voor mensen die steunzolen in de schoenen dragen. Kom langs in één van onze winkels of shop nu direct online.