Snelle service.

Betrouwbaar, heldere communicatie en een hele snelle service.

Goed snel bezorgd

Ik ga vaker bestellen dit was een hele mooie aanbieding

Jammer van het kleur verschil

Snelle levering, prima Helaas flink kleur verschil dus retour moeten sturen en niet meer op voorraad dus geen ander paar laarsjes. Vriendelijke dame aan de telefoon.

Fijn, klantgericht

Helemaal perfect

Leuke schoen, snelle bezorging!

Fijne webshop

Correct en zeer snelle levering!

topwinkel

schoenen besteld volgende dag al geleverd netjes verpakt zeer tevreden

Perfecte ervaring met Elferink

Duidelijk bestel- en verzendproces. Zeer vlotte levering. Schoenen als verwacht. Hartelijk dank!

snel geleverd ,makkelijk te bestellen

helaas waren de schoenen te klein.

Goede service!!echt goed

Zeer goede svhoenen

Had schoen bij jullie besteld echtbeen aanrader. De volgende dag al in huis Topbschoenen erg blij mer

Goed product en snelle levering

Mooie laarzen voor een mooie prijs en snel geleverd

Online mooie laarzen gezien en besteld in de avond. De volgende dag in de morgen werden ze al bezorgd, zonder bezorgkosten! Super snel en voor een mooie prijs. Aanrader!

Netjes geleverd, snel en hele fijne schoenen!

Eindelijk toffe enkellaarsjes in mijn breedtemaat (K) gevonden en ze zijn supermooi en echt ruim genoeg!

Ook al heb ik mijn order retour gestuurd kom ik hier zeker terug in de toekomst. Waanzinnig snelle en behulpzame service!

Uitstekende service

Order werd vrijwel onmiddellijk bevestigd en verstuurd. Goed verpakt met eventuele retour instructies. Ik heb de (twee paar) schoenen gehouden. Lopen heerlijk.

Besteld en als een speer verzonden

Top schoenen, prima prijs

Super service

Prima service! Snelle levering.

Fijne website, makkelijk bestellen en snelle levering. Mooie schoenen voor mijn brede voeten. Top!

Fijne site makkelijk bestellen

Goede snelle levering en leuke aanbiedingen

Supersnel geleverd

Had nog nooit van deze winkel gehoord, maar na het lezen van reviews, had ik er wel vertrouwen in. Hele snelle levering, de volgende dag in huis! Heel blij met de laarsen die ik heb gekocht. Ga zeker nog een keer hier kopen.

Super snelle service. What you See is wat you get

Grotestraat 26

8102 CE Raalte

Over Elferink Schoenen BV

Elferink Schoenen is een echt familiebedrijf met een passie voor schoenen. We hebben winkels in Hattem, Kampen, Nunspeet, Dronten, Emmeloord en Raalte. Het uitgebreide assortiment bestaat uit moderne, stoere, comfortabele en hippe schoenen voor dames, heren en kinderen. Elferink Schoenen heeft een ruime colectie comfortschoenen. Veeal met een uitneembaar voetbed en diverse breedte maten. O.a. ideaal voor mensen die steunzolen in de schoenen dragen. Kom langs in één van onze winkels of shop nu direct online.