Hi Thibault, We hebben hier natuurlijk al veel contact over gehad met elkaar. We balen er ontzettend van dat jullie de vlucht hebben gemist. Echter geeft de review een eenzijdig beeld van de situatie. Jullie aanvraag (E visum) is een aantal dagen voor jullie vlucht geplaatst. De levertijd van het visum lag daardoor enkele uren voordat jullie vlucht vertrok. Uiteindelijk kregen we rondom de levertijd te horen dat jullie aanvraag gedeeltelijk was afgewezen doordat de doorgegeven informatie vanuit jullie incorrect was. Aangezien het immigratiekantoor vlak daarna sloot (12.00-13.00 NL tijd), was er ook geen spoedaanvraag meer mogelijk; anders hadden we jullie hiermee verder kunnen helpen. Een ongelukkige samenloop van omstandigheden. We balen er natuurlijk erg van en het is hoog uitzonderlijk dat een situatie zoals die van jullie ontstaat. Dat is natuurlijk ook te zien aan de vrijwel uitsluitend positieve reviews hier op Kiyoh. Aangezien jullie de aanvraag niet meer wilde wijzigen naar een andere datum, hebben we dezelfde dag het aankoopbedrag teruggestort op jullie rekening. Groetjes, Team VisumVietnamExpert.nl
Hi Richard, Bedankt voor je reactie en fijn om te horen dat alles vlot en op tijd geregeld was! Jammer om te horen dat de prijs uiteindelijk ook een invloed heeft gehad op de ervaring. Het spoedtarief in het weekend, zoals bij jullie bestelling het geval, is inderdaad extreem hoog. Dit komt omdat het immigratiekantoor dan eigenlijk gesloten is. Wij zijn één van de weinige aanbieders met het netwerk om dan toch iets te kunnen regelen. Daar staat helaas - ook voor ons - een hoog prijskaartje tegenover. Vaak is het spoedtarief dan wel wezenlijk goedkoper dan het omboeken van de tickets, wat normaal gesproken dan de enige andere optie is die je hebt. Ik hoop dat jullie in ieder geval een fijne reis hebben gehad, desondanks de hoge visumkosten. Groetjes, Team Visumvietnamexpert.nl
Hi Klaartje, Wat vervelend om te horen dat eea. niet duidelijk is. Op de homepage van onze website kun je kiezen tussen een VOA of e-visum. De verschillen staan daar ook duidelijk uitgelegd. Jullie hebben inderdaad een Visum On Arrival besteld. Daarmee moet je inderdaad langs de douane. Je kunt nog steeds een e-visum bestellen via onze site. De VOA's komen dan automatisch te vervallen en je bent dan geen tijd kwijt bij de douane. Groetjes, Team Visumvietnamexpert.nl
Originele beoordeling
Seinelaan 13