Dank u wel voor uw mooie beoordeling, fijn dat de proeftegel bevalt! Een leuk weetje, wanneer u na het aanvragen van een proeftegel overgaat tot het plaatsen van een bestelling, de verzendkosten van de proeftegel worden teruggestort.
Bedankt voor uw mooie review en heel fijn om te horen dat de tegels naar uw zin zijn!
Dank u wel voor uw positieve en enthousiaste beoordeling! Meerdere proeftegels bestellen is inderdaad mogelijk en maakt het zo ook zeker makkelijker om thuis rustig een keuze te maken. Wij vragen hiervoor alleen een bijdrage in de verzendkosten die u, na overgaan tot het plaatsen van een bestelling, weer teruggestort krijgt.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Heel erg bedankt voor uw positieve review!
Thank you very much for your nice words and good review!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent!
Merci pour votre commentaire ! C'est très agréable d'entendre que vous êtes si satisfait.
Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent, heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie review!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling, heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Bedankt voor uw positieve review!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling, mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van uw proeftegel dan horen wij het graag!
Il n'y a pas de quoi, merci pour votre commentaire positif.
Merci beaucoup pour votre commentaire, il est bon d'entendre que vous êtes si satisfait!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling!
Bedankt voor uw positieve review, heel fijn dat u zo tevreden bent!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wanneer er een bestelling volgt na aankoop van een voorbeeldtegel, storten wij inderdaad de kosten van de bestelling van de voorbeeldtegel terug.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling, fijn dat u bij ons gevonden heeft waar u naar zocht!
Bedankt voor uw positieve review!
Dank u wel voor uw positieve beoordeling!
Bedankt voor de mooie review, fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.