Dank u wel voor uw mooie beoordeling!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij hebben veel tegels op voorraad staan waardoor we in de meeste gevallen snel kunnen leveren. Fijn dat dat voor u ook gelukt is!
Wat een mooie review! Fijn dat u de tijd genomen heeft om ons te beoordelen en dat alles naar wens is verlopen.
Bedankt voor de prachtige beoordeling!
Thank you very much voor your nice review!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling!
Bedankt voor uw mooie review, goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en u zo tevreden bent!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent!
Dank u wel voor uw mooie review. Mochten de voorbeeldtegels u bevallen, of u wilt meer informatie en/of andere voorbeeldtegels bekijken dan staan wij voor u klaar!
Thank you very much for your positive review. Glad everything is to your satisfaction!
Bedankt voor u positieve beoordeling, goed dat de kleur helemaal naar wens is!
Dank u wel voor de mooie review, fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Dank u wel voor uw positieve beoordeling!
Dank u wel voor uw mooie review, fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Dank u wel voor uw positieve review! Voor de meeste proeftegels betaalt u inderdaad alleen de verzendkosten. Mocht u na het bekijken van de proeftegel over gaan tot bestellen, betalen wij de verzendkosten weer terug.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, goed om te horen dat het voegen makkelijk ging en de kleur zo mooi aansluit!
Dank u wel voor uw positieve review, fijn dat de verwerking van het product zo makkelijk is gegaan en goed aansluit bij uw tegels!
Bedankt voor uw mooie beoordeling, fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan!
Dank u wel voor uw mooie review, fijn om te horen dat u onze service zo waardeert!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Thank you for your positive review!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling!
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent!