Mijn ervaring met beenhakker tegels is uitstekend. Snelle reactie en goede service van hun kant ze hebben me enorm goed geholpen echt een aanrader om bij hun te bestellen top mensen
Een mooie partij tegels gekocht en de aflevering gaat in goed onderling overleg. Kortom, een aanrader!
Correcte en snelle service
Bedankt voor uw mooie review!
Goede en nauwkeurige communicatie.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling!
Ik werd ontvangen na aanbellen in de showroom. Geholpen door een aardige mijnheer. Auto naar de opslag gereden en daar werden mijn bestelde tegels ingeladen.
Bedankt voor uw mooie review, fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Enige plek waar ik nog vervangende tegels kon vinden voor de reparatie van schade door een waterlek in de badkamer. Snel geleverd en goede communicatie.Jammer dat jullie er mee ophouden maar mooi dat online nog gekocht kon worden.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat we u hebben kunnen helpen! Ons bedrijf is inderdaad na 120 jaar gesloten, de online verkoop loopt nog even door.
Binnen een dag reactie en goede service. De pakken tegels werden in mijn auto gelegd.
Dank u wel voor de mooie review!
Jammer dat jullie ermee ophouden! Was altijd prima en vriendelijke service. Succes met wat hierna komt!
Bedankt voor de mooie beoordeling en aardige woorden!
Behulpzaam aan de telefoon komen afspraken na
Dank u wel voor uw mooie beoordeling, heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Ich hatte zuerst mehrere Muster zur Auswahl bestellt, die auch sehr schnell kamen. Ich bestellte danach 10 m2 Fliesen, konnte aber mit den angebotenen Zahlmethoden nicht bezahlen. Mir wurde per E-Mail einfach und kompetent geholfen. Die Ware war innerhalb von wenigen Tagen aus den Niederlanden bei mir in Deutschland. Ich bin mit dem kompletten Ablauf sehr zufrieden
Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Es ist schön zu hören, dass Ihre Bestellung gut gelaufen ist und Sie so zufrieden sind!
Beenhakker heeft een groot assortiment aan tegels. De klantenservice is perfect. Persoonlijke en duidelijke communicatie, behulpzaam en flexibel.
Dank u wel voor uw mooie review!
Volledige tegels geleverd als proef. Top! Prima verzonden!
Bedankt voor de enthousiaste beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Sample was niet al te duur. Werd heel snel geleverd. Bleek een volledige tegel te zijn. Kwam goed van pas, want behalve stijl en kleur wil je ook een idee krijgen van de verhouding tegel/muur.
Bedankt voor de mooie review. Het is inderdaad heel handig om aan de hand van het sample thuis op uw gemak te kijken of deze bevalt. Mocht dit zo zijn en u besluit over te gaan tot bestellen ontvangt u de verzendkosten van het sample retour.
Snel en makkelijk besteld, goed bereikbaar per telefoon, vriendelijk en correct, heel veel keus en snelle verzending
Dank u wel voor uw mooie beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Everything smooth, from communication before ordering to payment. I have not yet received the items, but they are on the way and I hope all will be good.
Thank you for your positive review!
Een extra tegeltje voor de kleur was geen probleem, snel geleverd en snel besteld....
Dank u wel voor de mooie beoordeling!
Goede snelle levering.
Bedankt voor de positieve review!
Samples van tegels besteld, voordeel was dat ze zeer goedkoop waren en snel verzonden. Zo kun je thuis kijken hoe de kleur uitvalt. Enige nadeel vond ik, dat ik 60x60 tegels had besteld en 30x60 als sample had ontvangen.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze voorbeeldtegelservice, en de lage prijs die wij hiervoor rekenen. Om die reden is het grootste formaat voorbeeldtegel die wij opsturen dan ook 30x60. De maat wijkt dan wellicht af maar u kunt de kleur, en tegeluitstraling, wel rustig op u gemak thuis beoordelen.
Zeer snelle, duidelijke en complete reactie op vragen Snelle levering Absolute aanrader!
Bedankt voor de positieve review, heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Top! Heel nuttig om stalen bij je thuis te kunnen testen. De verzending was supervlot en communicatie vlekkeloos!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Het is inderdaad heel handig om thuis op uw gemak de tegels te kunnen testen. Mocht u besluiten om de tegel daadwerkelijk te bestellen krijgt u de verzendkosten van de proeftegel teruggestort.
Prima service.
Ontzettend bedankt voor uw mooie beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Levering en alles er om heen ging super, niks op aan te merken. Helaas was de kleur van de tegels grijzer dan op de afbeelding op de website (moet wit zijn). Hierdoor gaan we de tegel niet bestellen
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Onze tegels staan afgebeeld op onze website, al is het altijd raadzaam de tegels te zien voor overgaan tot koop. Dit kan in onze showroom of door het bestellen van proefmonsters. Zo kunt u op uw gemak de tegel bekijken en bepalen of de tegel geschikt is. Jammer dat in dit geval de tegel niet naar wens was, mocht u nog andere proeftegels willen bekijken is dit altijd mogelijk.
Het is werkelijk zo..duurt geen 3 dagen hoor om monsters te ontvangen. Super snelle levering. Ook de prijs is Super!
Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling, fijn om te horen dat de levering zo snel gegaan is! Mocht u vragen hebben over de monstertegel dan horen wij het graag. Indien u overgaat tot bestellen, ontvangt u de verzendkosten van de monsterbestelling retour.
Vriendelijke toon in contact maar ook in verzending en snelheid.
Heel erg bedankt voor uw positieve review!
Besteld online volgende dag geleverd super
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!