Pluspunten
Goeie communicatie, snelle levering, zeer mooi product.
Pluspunten
Goede prijs / kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle levering goed advies
Pluspunten
Alles volgens afspraak
Pluspunten
Goede en fijne communicatie. Je kan met al je vragen terecht bij dit bedrijf
Pluspunten
snelle reactie, mooi produkt
Verbeterpuntenhet was mooi geweest als de leginstructie voor de wilverbandtegel op de site stond of bij de levering werd bijgevoegd
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Na een showroombezoek waarbij het druk was toch goed geholpen en binnen enkele dagen een complete offerte in huis. Na 1 telefoontje met wat vragen konden we de order plaatsen welke de week erna geleverd werd.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!!
Pluspunten
Goed eindproduct, perfect op maat, goede prijs.
VerbeterpuntenCommunicatie is erg slecht. We hadden een offerte opgevraagd, maar na de opgegeven wachttijd nog steeds geen offerte ontvangen. Na contact werd ons verteld dat de offerte toch echt al via het systeem naar ons zou zijn verzonden. Niet dus. Na het tekenen van de offerte gevraagd om een bevestiging ivm specifieke leverdagen, maar geen reactie. Wederom contact opgenomen wanneer het geleverd zou worden en wanneer we de factuur zouden ontvangen. Ook dit keer zou deze al via het systeem verzonden zijn maar deze is dus ook nooit aangekomen. Uiteindelijk de dag na betaling keurig al geleverd. Toch zonde dat de communicatie (vanuit jullie systeem) zo slecht terwijl de rest prima was
Pluspunten
VerbeterpuntenVensterbanken leveren met de dikte die is besteld. 2 Naast elkaar liggende vensterbanken ontvangen met verschillende dikten. Daarna 1 nieuw exemplaar ontvangen. Deze had echter een variabele dikte. Van 18 naar 20mm. Of beter personeel of nieuwe machines. Wat mij betreft zeer slecht
reactiesnelheid op telefoon/r-mail kan beter
Pluspunten
Goed geholpen
VerbeterpuntenDuurde lang voordat ik de bestelling kon halen , dacht in eerste instantie dat ik het zo mee kon nemen
Pluspunten
snelheid, en zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Als je iets wil weten wat niet duidelijk is kun je altijd bellen en krijg je een goede uitleg.
VerbeterpuntenIk vond alles goed, en een goede uitleg.
Pluspunten
Een van de vensterbanken was niet mooi (grote slijp- en schuurplekken op de bovenkant). Totaaltegel heeft direct een nieuwe laten maken en snel geleverd.
Pluspunten
Hulpvaardig, denken mee, nemen de tijd voor je.
VerbeterpuntenBij ophalen: zorgen dat het bestelde materiaal bij elkaar staat en gemakkelijk terug te vinden is. We begrepen dat hier al aan gewerkt wordt
Pluspunten
We hebben in januari '17 een vloer gekocht (Harappa Stone black)die in oktober geplaatst is. Alles is keurig volgens plan uitgevoerd. De vloer is door echte vakmannen geplaatst! We kwamen een paar tegels tekort. Dit werd snel opgelost. Het is prachtig geworden.
Pluspunten
Er wordt actief meegedacht, er is een prettige manier van omgang met de klant, en als er zich buiten hun schuld problemen met levering voordoen (zoals bij ons het geval) wordt er alles aan gedaan om het tot een prima einde te brengen, zowel qua leveren als leggen van de vloer - en dat alles zonder dat erom gevraagd hoeft te worden, het wordt gewoon geregeld. Dikke pluim, ook voor de via hen ingeschakelde leggers van de vloer die keurig werk verricht hebben.
VerbeterpuntenDoor (waarschijnlijk) drukte wil het nog weleens gebeuren dat communicatie wat vertraagd is, maar dat wordt gecompenseerd door het meedenken.
Pluspunten
Goed geregeld en snel en goed contact via mail
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Denken goed mee en heben kennis van zaken en doen wat ze zeggen. Netjes, zoals van te voren is aangegeven, een half uur voor levering gebled dat ze er aan komen.
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom