Laden reviews...
57 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven overwegend positieve ervaringen. Klanten prijzen de vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie en de snelle levering. Een aantal meldingen noemen leveringsproblemen die opgelost werden, maar de algehele ervaring blijft positief.
Hel prettig bedrijf
1 April 2025
Edward
Beilen
Aanrader voor iedereen!
1 April 2025
Berry
Amersfoort
Attent, ter zake kundig en een geweldig mooi product
26 March 2025
Leon
's-Hertogenbosch
Degelijke producten en levering volgens afspraak
25 March 2025
Peter
Echt
Goed advies gekregen. Snelle levering. Zeeer behulpzaam.
11 March 2025
Marvin
Berkel en Rodenrijs
Goede service, makkelijk bereikbaar
4 March 2025
Murk
Amsterdam
Technisch advies was goed. Product was goed. Veel later geleverd dan was gegarandeerd tijdens de bestelling. Bereikbaarheid was slecht, via de mail krijg je geen antwoord. Compensatie zit er niet in. Bij ons zou het 10 dagen voor plaatsing keuken geleverd worden, uiteindelijk vlak voor plaatsing pas geleverd. We zijn erg tevreden met de tegels alleen het proces tot levering was niet top. Vooral op oplossing gerichtheid of compensatie.
4 March 2025
Davy
Bergen
Door Daan geholpen op locatie Vianen. Behulpzaam, kundig, heldere uitleg, meedenkend, vriendelijk en gezellig. Offerte nette prijs. Vloertegels moeten nog gelegd worden, ook via totaaltegel; dus dat stukje weten we nog niet: maar een goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen.
17 February 2025
Robert
IJmuiden
Erg goed ervaring bij totaaltegel. Fijn en snel geholpen. Contact liep goed. Snel reactie via de mail. Ontzettend blij met onzr vensterbanken.
4 February 2025
Jeske
Oirschot
Top mee gedacht door de vŕkoopster
4 February 2025
Bert Nijboer
Hoef en haag
De contacten met Sjoerd waren erg goed. Hij heeft ons perfect geholpen en ons prima geadviseerd. Wij hebben het tegelwerk ook door Totaaltegel laten uitvoeren. Kwaliteit top! Werktijden werden niet altijd nageleefd door de tegelzetter maar uiteindelijk gaat het om de kwaliteit.
22 January 2025
Mario
Venray
Goed geholpen, en soepel omgegaan met overgebleven producten en naleveringen.
21 January 2025
Axel van der Zaan
Huijbergen
Vriendelijk ontvangen en geholpen bij afhalen. Vensterbanken zien er prachtig uit! Levertijd was iets lang, maar oké.
7 January 2025
Lisa
Kerkrade
Fijn bedrijf en vakkundig te woord gestaan door Nicole. Ook de tegelzetter Rens was top. Klein punt, ik was in de veronderstelling dat de klus compleet werd afgeleverd. Het kitwerk zat er kennelijk niet bij dus daar moet in nu dan nog achteraan. Had ik wel eerder willen weten. Verder zou ik dit bedrijf een ieder aanbevelen.
2 January 2025
Bennie Goedman
Middelburg
We werden zeer vriendelijk ontvangen door Peter Meijs. Goed advies en ruim de tijd genomen. De tegels zijn gebruikt als zwembadrand, zeer tevreden en alles goed verlijmd en haaks gezagen. Nog een extra tegel over gehouden die ik in de tafel van mijn buitenkeuken heb gelegd.
18 December 2024
Edwin
Riel
Zie eerder gemaakte opmerking over aanlevering natte zakken en voegmiddel wat al deels hard was geworden.
3 December 2024
Martijn
Oudewater
Ik ben zeer tevreden over de producten en over de levering. Ook zijn de prijzen concurrerend. Zeker een aanbeveling!
Marc De Nijs
Drunen
Werd goed geholpen
Danny
Beverwijk
Mooi product, prima informatie voorziening, snelle reactie op vragen, exacte levering. Vriendelijkheid bij alle betrokkenen steeds voorop.
Theo
Udenhout
Goed en snel geholpen
26 November 2024
Jos
Ariaans
Prettige en persoonlijke service. Groot assortiment.
20 November 2024
Suzanne
Tilburg
20 November 2024
Ton van den Munckhof
Horst
goed advies, service en begeleiding in filiaal moergestel
7 November 2024
peter
TILBURG
Omdat niet helemaal duidelijk was of onze tegels op tijd geleverd zouden worden. Heeft Totaaltegel Vianen er alles aan gedaan om dit toch voor elkaar te krijgen. En dank zij hun inspanning is dit gelukt.
7 November 2024
Marie