Pluspunten
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker die op zaterdagochtend alle tijd nam en ons uitstekend geholpen heeft.
Pluspunten
Persoonlijk, laagdrempelig
Pluspunten
Snelle levering ook voor maatwerk!
Pluspunten
De vriendelijkheid straalt er vanaf. Goed afgewerkt.
VerbeterpuntenEen klein min punt is dat de plint aan de bovenkant niet goed gepolijst zijn.
Pluspunten
Fijne manier behandeld. Laagdrempelig.
Pluspunten
- vriendelijk personeel - ruim assortiment - snel geleverd
Verbeterpunten- het was op zaterdag druk waardoor we eventjes moesten wachten. Wat ook geen probleem was omdat we een lekkere kop koffie aangeboden kregen.
Pluspunten
Klantgerichtheid en service
VerbeterpuntenUitstraling naar de Stationsstraat. Bedrijf is niet echt "zichtbaar"
Pluspunten
Mooie tegels, snelle service
Pluspunten
Goede service en super snel geleverd in perfecte staat
Pluspunten
Goede prijzen, leuke en directe behandeling. De levering ging zoals het hoort.
Pluspunten
zeer tevreden over de service
Pluspunten
Wij zijn naar Totaaltegel gegaan om ons te oriënteren. Goed advies gekregen over het assortiment en de verschillen tussen materialen. Er wordt met je meegedacht en is een ongedwongen sfeer.
Pluspunten
Prijs / kwaliteit + Goede communicatie, zowel mondeling als schriftelijk + Komen afspraken na + Klant is koning, je voelt je welkom + Professioneel +
Pluspunten
Groot assortiment en veel op voorraad. Voor een project wat op kort termijn gerealiseerd moest worden waren er dan ook voldoende mogelijkheden voor een goede prijs.
Pluspunten
Klant staat voorop. Lukt iets niet proberen ze op professionele wijze met een andere oplossing te komen
VerbeterpuntenDe afgesproken tijden werden niet alijd gehaald. ..daarvoor wereden de spullen gratis thuis gebracht.
Pluspunten
Duidelijk zaken doen. Hebben op alle vragen helder antwoord. Tegelzetter ook allervriendelijkst. Vloertje ligt er prima in....top!
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom