Pluspunten
goede prijs voor mooie tegels
Verbeterpuntenwe hadden de tegels eerder dan de faktuur dus de tips is om de administratie iets beter op orde te krijgen.
Pluspunten
Ging goed met afhalen goede service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
opgegeven maatvoering klopt!
Verbeterpuntenroutebeschrijving naar het bedrijf indien men zelf ophaalt
Pluspunten
Goede advisering, correcte behandeling, flexibele opstelling bij levering beschadigde tegels
Pluspunten
Goede service! Snelle levering! Prima artikel!
Pluspunten
VerbeterpuntenMeer oplettendheid om onterechte herinneringen versturen te voorkomen
Pluspunten
Vriendelijk en correct bedrijf
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Service, deskundigheid
Pluspunten
Totaaltegel heeft voor ons de vensterbanken, raamdorpels, deurdorpels en sierbestrating geleverd voor ons nieuwe huis. Goede service en scherpe prijs. Wij zijn super tevreden over het geleverd werk.
Pluspunten
We vinden onze samenwerking nog steeds top!! Gr Tom en Henry
Pluspunten
Geen opdringerige verkopers, goede en eerlijke adviezen. Hebben zowel natuursteen als keramische tegels. Wij hebben er alles gekocht vloertegels, vensterbanken en raamdorpels. We hebben GEEN aanbetaling hoeven doen en alles binnen 2 weken geleverd. Top.
VerbeterpuntenEen kopje koffie ?!
Pluspunten
Veel producten op voorraad, goed en deskundig advies en een scherpe prijs
Pluspunten
Goed advies, ruime keus Je wordt niet gepust om te kopen, ongedwongen sfeer
Pluspunten
Klantvriendelijk, goed mee af te stemmen en afspraken mee te maken, zowel telefonisch als in showroom goed advies
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom