Betaald, zij vroegen ombetaalewijzen, meerder malen aangeleverd, worft niets mee gedaan, enkel aanmaningen blijven sturen, en verder niets oplossen dan alleen maanen tot betalen, anders invassoburo! Van mij mah het incasso buro komen, ga door tot de rechter, heb betalimgsbewijs, newijs van andwoorden en mijn behulpzaamheid, en het bewijs van kabelshop.nl zijn incompetente gedrag! Waarbik betelen, terwijl er al betaald is prevaleerd, dit gaat kabelshop.nl een sloot geld kosten mochten ze doorzetten naar de rechtbank, advocaatkantoor zal duur zijn! Koop nooit bij drze incompetente toko!
Ik gebruik een reclameleus van een ander bedrijf; “Dat is snel het lijkt Kabelshop wel”
Goede service goede producten
Prima. Op zondag kabeltje besteld, maandagmorgen binnen.
Ik heb kerstlampjes besteld voor onze tuin. Kabelshop had mooie lange kerstverlichting voor een goede prijs. Deze is snel geleverd en werkt perfect, staat heel mooi in onze tuin. Heel tevreden met mijn aankoop!
Ik bestelde een verkeerde kabel, meldde dat ik hem retour zou sturen, maar kreeg daar geen reactie op, had graag even een bevestiging gekregen. Ik heb een t&t code dus ik wacht even af wat er nu verder gebeurt, ik hoop dat ik niet achter mijn geld aan hoef.
volgende keer gewoon weer hier bestellen.
Het was niet meteen leverbaar. Werd duidelijk gecommuniceerd. Na een paar dagen was het item er.
Overzichtelijk en zeer snel geleverd
Printer- en stroomkabel besteld, volgende dag in huis. Fatsoenlijk verpakt en prima kwaliteit.
Mooi en ruim aanbod in een uitmuntende transactie met supersnel transport: what you see is what you get! Absoluut aanbevelenswaardig....
Beste Marc, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Wat fijn om te horen dat u ons aanbod mooi en ruim vindt, en dat de levering vlekkeloos en supersnel is verlopen. Wij streven altijd naar een transparante en betrouwbare service — “what you see is what you get” — dus dit waarderen wij enorm. Mocht u nog vragen hebben, wij helpen u graag via [email protected] of op 0294 72 08 75 (ma–vr 09:00–17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Uitgebreid assortiment prijs kwaliteit klopt
Beste K.G., Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u na meerdere bestellingen nog steeds zeer tevreden bent. Wij doen ons best om een uitgebreid assortiment én een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Als wij u ergens mee kunnen helpen, dan horen wij het graag via [email protected] of telefonisch op 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Snel en goed geleverd
Beste Martin, Dank u wel voor uw positieve review. Fantastisch om te horen dat uw bestelling snel en goed is geleverd — precies waar wij dagelijks naar streven. Mocht u nog vragen hebben, wij staan voor u klaar via [email protected] of op 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
De Kabelshop heeft echt alles wat betreft kabels op voorraad. Echt fijn winkelen, ze hebben echt alles. Levering met Post NL gaat super snel, meestal de volgende dag de kabel al in huis.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Goed om te horen dat u ons assortiment prettig vindt en dat de levering via PostNL telkens snel verloopt. Wij zorgen ervoor dat zoveel mogelijk producten direct uit voorraad leverbaar zijn, zodat u ze snel in huis heeft. Bij vragen helpen wij u graag via [email protected] of op 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Kabelshop heeft een duidelijke site en goede prijzen. ook over de service ben ik erg tevreden, bij twijfel bellen ze netjes op om je eventuele vragen te beantwoorden.
Beste Nick, Dank u wel voor uw uitstekende review. Fijn dat u onze website duidelijk vindt en tevreden bent over zowel de prijzen als de service. Ook mooi om te horen dat u het persoonlijk contact waardeert — wij denken graag met onze klanten mee. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bereiken via [email protected] of telefonisch op 0294 72 08 75 (ma–vr 09:00–17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Product niet ontvangen na 10 keer bellen, klantenservice zeer slecht. Zal hier nooit meer iets bestellen.
Beste Erik, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend dat u uw product niet heeft ontvangen en dat onze communicatie voor u onvoldoende is geweest. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen om onze excuses aan te bieden. De vertraging bleek veroorzaakt door de bezorgdienst, in combinatie met onduidelijkheid bij de vervoerder, en dat had niet mogen gebeuren. Wij helpen u dit graag netjes oplossen. U kunt ons bereiken via [email protected] of telefonisch op 0294 72 08 75 (ma–vr 09:00–17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Heb kerstlampjes gekocht die veel kleiner uitvielen dan verwacht. Ondanks de 30 dagen geldende annulering weigert men deze terug te nemen waardoor ik nu actie aan het ondernemen ben. Zit 48 jaar in de verkoop maar nog nooit zo iets meegemaakt. Mensen let op voordat je hier iets koopt !!!!!
Beste Henry, Dank u wel voor uw bericht. Vervelend om te horen dat de kerstlampjes kleiner uitvielen dan u verwachtte. We begrijpen dat dit teleurstellend is. Inmiddels hebben wij persoonlijk contact met u gehad en samen een passende oplossing gevonden. Fijn dat we dit rechtstreeks hebben kunnen afhandelen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag via [email protected] of telefonisch op 0294 72 08 75 (ma–vr 09:00–17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Altijd goede spullen. Snelle levering. En gelukkig keuzemogelijkheid in postbezorging, daar post.nl voor mij heeft afgedaan.
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten, snelle levering en de keuzevrijheid in bezorging. Wij streven naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en snelle service, dus dit waarderen wij enorm. Voor vragen zijn wij bereikbaar via [email protected] of op 0294 72 08 75 (ma–vr 09:00–17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Supersnelle service
Beste Carla, Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze service als supersnel ervaart. Wij doen ons best om bestellingen zo efficiënt mogelijk te verwerken. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag via [email protected] of telefonisch op 0294 72 08 75 (ma–vr 09:00–17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Uitstekend wat betreft communicatie /verzending/prijs en betaling van bestelde product.
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie, verzending, prijs en afhandeling. Wij streven naar specialistische service en een goede prijs-kwaliteitverhouding, en het is prettig dat dit bij u zo wordt ervaren. Voor vragen kunt u altijd terecht via [email protected] of op 0294 72 08 75 (ma–vr 09:00–17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
's Avonds besteld en 's anderendaags voormiddag al geleverd. Ben al meerdere jaren klant. Altijd goed en vlug gediend geweest. Dus zeer tevreden over Kabelshop.
Beste John, Dank u wel voor uw lovende woorden! Wat fijn dat u al jaren klant bij ons bent en telkens tevreden bent over de snelle en betrouwbare levering. Wij waarderen uw vertrouwen enorm. Wij staan altijd voor u klaar via [email protected] of telefonisch op 0294 72 08 75 (ma–vr 09:00–17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Ik heb hier een kabeltje besteld en iets anders , ik ben heel tevreden en ik ben van plan om in de toekomst weer iets te bestellen.
Beste Betty, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling en overweegt om in de toekomst opnieuw bij ons te bestellen. Wij streven naar goede kwaliteit en snelle service, dus dit horen wij graag. Bij vragen kunt u ons bereiken via [email protected] of op 0294 72 08 75 (ma–vr 09:00–17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Wederom materiaal besteld bij Kabelshop en weer snel geleverd. Goed spul voor een nette prijs
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Geweldig om te horen dat uw bestelling opnieuw snel is geleverd en dat u tevreden bent over de kwaliteit en nette prijs. Wij blijven ons inzetten voor betrouwbare levering en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag via [email protected] of telefonisch op 0294 72 08 75 (ma–vr 09:00–17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Hoe komt dit bedrijf aan zijn + rev.???????? Mijn ervaring is een geheel andere. Koop hier niet!!!! Zijn dozen schuivers en weten totaal niet wat ze verkopen. En wanneer je iets retour zend draai jij op voor alle kosten. Als je je geld dan al terug krijg. Maanden op moeten wachten, komen mer allerlei smoezen. Na 20 emails mijn geld terug?? Niet helemaal, want trekken dan de toegezegde verz.kstn weer af. 8,25 he, en daar zit ik nu weer al weken op te wachten. Gaat mij natuurlijk niet om het bedrag, maar bij hen wel! Weer allerlei smoezen dat het zou zijn overgemaakt NIET dus. Zegt denk ik alles over deze Toko. Mijn slechtste internet ervaring ooit!@
Beste Theo, Dank u wel voor uw bericht. We vinden het erg vervelend om te lezen dat uw ervaring zo negatief is geweest — dat is zeker niet de service die wij willen bieden. We hebben inmiddels per e-mail op uw berichten gereageerd en ook geprobeerd om telefonisch contact met u op te nemen om dit direct met u door te spreken. Daarnaast willen wij u laten weten dat de terugbetaling al is uitgevoerd. Mocht dit aan uw zijde nog niet zichtbaar zijn, dan kijken we dit uiteraard graag opnieuw met u na. Als u ons uw postcode en huisnummer kunt doorgeven, zorgen wij dat alles tot in detail wordt gecontroleerd en volledig wordt afgerond. U kunt ons bereiken via [email protected] of telefonisch op 0294 72 08 75 (werkdagen 09:00–17:00). We lossen dit graag netjes met u op. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Goede service en snelle verzending
Beste Kees, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de service en snelle verzending u goed zijn bevallen. Mocht u in de toekomst vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan wij altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Koningsbeltweg 52
1329AK Almere
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!