Filtre

geen coulance bij retour

Na een elektrische bezem gekocht te hebben, merkten we dat hij geen power had en niet deed wat hij beloofde. Dus retour gedaan! Nu krijgen we 100 % van het artikel niet terug omdat de borstel smerig is. Dat we begrijpen we , maar ze hadden ook de borstel kunnen vervangen en dat van het retour bedrag af kunnen halen. Omdat het om een pakket bestaat, kan ik niet anders dan de retour voorwaarden respecteren, maar het getuigt niet van klantvriendelijkheid of enigszins coulance.

Perfect bedrijf met goede service, anders kan ik het niet zeggen

prima bedrijf heeft heel veel voorraad en 99.99 % wordt op tijd geleverd

Super snelle levertijden

Volgende dag al geleverd.

vlotte levering en goede kwaliteit

zie bovenstaande uitleg

Supersnelle bezorging. Zondag besteld-maandag avond al geleverd. Fantastisch.

Super snelle levering

Goede prijs kwaliteits verhouding en supper snelle levering

Snelle levering en product voldoet aan beschrijving.

Goede en snelle uitvoering

Snelle levering. 's avonds besteld en de volgende dag in huis.

Snelle service en goede prijs

Fijne webwinkel die uitvoeren wat ze beloven

Overzichtelijke website, de volgende dag het juiste produkt bij het afgesproken servicepunt opgehaald, na tydig duidelijk bericht chapoeau.

Correct en snel

PRIMA

PAKJE OP TIJD GELEVERD

Volgens boekje

. Keuze gemaakt . Bestellen . Betaald . Vervoer volgens bezorg schema Op tijd en het geheel in prima conditie

Altijd vind ik wat ik nodig heb, dag erna geleverd

Goede service Klantvriendelijk Duidelijk informatie

Overzichtelijke website, goede prijzen en snelle levering

Een betrouwbare webwinkel.

Kabelshop heeft een zeer uitgebreid assortiment met prima prijzen!

prima website en uiterst snelle levering! Ik zou geen minpunten kunnen verzinnen.

Volgende dag in huis

Buxusfermonen val en losse fermonen Gekocht.

Snelle verzending en goed verpakt..

Prima bedrijf!

Prima bedrijf. Duidelijke website, snelle levering!

Perfect!

Heb een hoes besteld voor de barbecue, snel gevonden op de website (afmetingen zeer duidelijk aangegeven) en heel snel bezorgd. Perfect dus!

Snel, correct en niet duur

Echt snelle levering. Een product dat precies aan de verwachting voldoet. Geen poespas, precies zoals verwacht.

Zeer vlot geleverd

Kwam eerder dan verwacht binnen

Fijn tot het misgaat.

Bestelde tuinproducten. Ontving deels verkeerde. Ontving na wat gebel en gemail een vervanging. Hoefde het verkeerde product niet terug te sturen. Kreeg vervolgens een nieuwe factuur. Na een mail naar de klantenservice werd me verteld dat dat een foutje was. Hoefde verder niks te doen. Ontving vervolgens weer een factuur, nu met aanmaningskosten. Weer gebeld. Zelfde verhaal, sorry Enz enz enz Niet voor mij meer dit bedrijf

Netjes, en snel.

Netjes en snel werd de bestelling geleverd. Geen klachten, dik voor elkaar ✅

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK