Na een elektrische bezem gekocht te hebben, merkten we dat hij geen power had en niet deed wat hij beloofde. Dus retour gedaan! Nu krijgen we 100 % van het artikel niet terug omdat de borstel smerig is. Dat we begrijpen we , maar ze hadden ook de borstel kunnen vervangen en dat van het retour bedrag af kunnen halen. Omdat het om een pakket bestaat, kan ik niet anders dan de retour voorwaarden respecteren, maar het getuigt niet van klantvriendelijkheid of enigszins coulance.
Beste Caroline, Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend om te horen dat het artikel niet naar wens is en dat u zich niet geholpen voelt in deze situatie. Wij begrijpen goed dat dit teleurstellend voor u is. Wij willen u graag toelichten waarom wij het artikel niet kunnen accepteren. Bij ontvangst hebben wij het product zorgvuldig getest en het artikel functioneerde zoals verwacht. Wel was de borstel en het apparaat zichtbaar gebruikt en vervuild met gebruik sporen Wij artikelen in deze staat helaas niet opnieuw aanbieden aan onze klanten. Wij begrijpen dat u hierover teleurgesteld bent en waarderen uw feedback Mocht u verder nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Vriendelijke, Abel van Kabelshop.nl
prima bedrijf heeft heel veel voorraad en 99.99 % wordt op tijd geleverd
Beste Ger, Wat een topreview, dank je wel! We doen ons best om altijd snel te leveren en een ruime voorraad aan te bieden, dus het is fijn om te horen dat je dat zo waardeert. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Volgende dag al geleverd.
Beste Roy, Wij proberen om met je in contact te komen en wij vermoeden dat je beoordeling over een andere webshop gaat. Wij zien dat jouw bestelling bij ons 4 april is gedaan en 5 april bij je is geleverd. Wij stellen het op prijs als we dit met je kunnen bevestigen dat de bestelling bij ons goed is verlopen. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Original anmeldelse
Wij hebben iets besteld voor 3 uur 's middags dan zou het de volgende dag bezorgd worden vier dagen later nog steeds geen pakket gezien.
zie bovenstaande uitleg
Beste Cees, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de vlotte levering en de kwaliteit van het product. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Supersnelle bezorging. Zondag besteld-maandag avond al geleverd. Fantastisch.
Beste Anton, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering! We streven altijd naar de beste service en zijn blij dat we dat voor jou hebben kunnen waarmaken. Bedankt voor je positieve feedback! Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Goede prijs kwaliteits verhouding en supper snelle levering
Beste Roy, Dank je wel voor je review! Het doet ons goed te horen dat je blij bent met de snelle levering en de prijs-kwaliteitsverhouding. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Snelle levering en product voldoet aan beschrijving.
Beste Annie, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het product! Bedankt voor je feedback, en we hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze shop. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Snelle levering. 's avonds besteld en de volgende dag in huis.
Beste Martien, Bedankt voor je review! We zijn blij dat de levering snel en naar wens is verlopen. We streven altijd naar snelle service en een uitstekende ervaring voor onze klanten. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Snelle service en goede prijs
Beste Anniek, Dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat de service snel en naar wens was. We doen ons best om alles goed en snel te regelen voor onze klanten, en het is fijn te horen dat dat voor jou het geval was. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Overzichtelijke website, de volgende dag het juiste produkt bij het afgesproken servicepunt opgehaald, na tydig duidelijk bericht chapoeau.
Beste Josje, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en levering! We streven altijd naar duidelijkheid en klanttevredenheid, dus jouw feedback betekent veel voor ons. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Correct en snel
Beste Wim, Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle en correcte service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
PAKJE OP TIJD GELEVERD
. Keuze gemaakt . Bestellen . Betaald . Vervoer volgens bezorg schema Op tijd en het geheel in prima conditie
Goede service Klantvriendelijk Duidelijk informatie
Een betrouwbare webwinkel.
prima website en uiterst snelle levering! Ik zou geen minpunten kunnen verzinnen.
Buxusfermonen val en losse fermonen Gekocht.
Snelle verzending en goed verpakt..
Prima bedrijf. Duidelijke website, snelle levering!
Heb een hoes besteld voor de barbecue, snel gevonden op de website (afmetingen zeer duidelijk aangegeven) en heel snel bezorgd. Perfect dus!
Echt snelle levering. Een product dat precies aan de verwachting voldoet. Geen poespas, precies zoals verwacht.
Kwam eerder dan verwacht binnen
Bestelde tuinproducten. Ontving deels verkeerde. Ontving na wat gebel en gemail een vervanging. Hoefde het verkeerde product niet terug te sturen. Kreeg vervolgens een nieuwe factuur. Na een mail naar de klantenservice werd me verteld dat dat een foutje was. Hoefde verder niks te doen. Ontving vervolgens weer een factuur, nu met aanmaningskosten. Weer gebeld. Zelfde verhaal, sorry Enz enz enz Niet voor mij meer dit bedrijf
Netjes en snel werd de bestelling geleverd. Geen klachten, dik voor elkaar ✅