Filtre

Super blij

Mijn bestelling gedaan (ultrasoon reiniger) volgende dag in huis heel goed verpakt en precies wat ik zocht!

Super blij

Afhandeling en levering was prima, alleen kom ik er achter dat de prijs 1 dag later van € 12,95 naar € 9.95 is verlaagd. Vind ik niet correct. Buxus netverlichting, 1.20 mtr, 144 lampjes.

Snel goed verpakt

Keurig

Heel goed en snel bezorgd

Is precies wat het moet zijn , he blij mee !!!

Heel goed en snel bezorgd

Is precies wat het moet zijn , he blij mee !!!

Goede levering

Goede levering

Snelle en correcte aflevering

's Avonds besteld en de volgende middag afgeleverd en dat tegen een gunstige prijs : kwaliteitsverhouding.

Betaalbaar en snel geleverd

Mijn bestelling betreft lampjes voor de kerstboom. Deze zagen er uit zoals op de website, waren netjes geprijsd en werden snel en kleurig verpakt verzonden.

Zeer snelle en correcte behandeling.

Zeer snelle en correcte behandeling.

Snel en goed

Bestelling geplaatst en volgende morgen al in huis. Echt ongelooflijk.

Snel en goed

Bestelling geplaatst en volgende morgen al in huis. Echt ongelooflijk.

gewoon goed en snel

Snelle en goede service

Prijs,kwaliteit verhouding is goed

Snelle en goede service

Goede levering,

De afhandeling en levering was prima, niks mis mee, alleen kom ik er nu achter dat 1 dag later de prijs van €12,95 verlaagd is naar €9,95, zelfde artikelno. Vindt ik niet helemaal corect.

Prijs,kwaliteit verhouding prima.

Snelle en goede service.