Filtre

Overzichtelijke site, goede prijzen en een uitgebreid assortiment!

Ik heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht en ook nog eens voordeliger dan de Jippie ja ja jippie jippie jeeh;)

Bestelling was al volgende dag bezorgd. Fijn hoor.

Bestelling nooit geleverd, Kabelshop weigert terugbetaling

Anderhalve week geleden een reisstekker EU Zwitserland besteld, die de volgende dag geleverd zou worden. Een week later nog niks geleverd. Inmiddels reeds in het buitenland en heb niks dus meer aan de stekker. Kabelshop reageert bij herhaling niet op mijn verzoek tot terugbetaling, maar zegt steeds 'een onderzoek in te stellen'. Zeer onbevredigend, niet aan te raden!

Lekker snel in huis zo dat ik snel weer verder kon met mijn klus

Een aanrader voor iedereen scherpe prijzen en je spullen zo als afgesproken snel in huis

Geweldig super snelle service

Super service en volgende dag in huis perfect

Snelle levering!

Alles ging goed en snel fantastisch!

perfect

wat werd belooft werd nagekomen!

goede bezorging.

goed product geleverd.

super snel

En meteen werkend!

Snel, verzorgd, prima

super goed alles netjes verpakt

mooi duidelijk goede uitleg

Ik vind ze prachtig

Vlotte bezorging voldoet aan mijn verwachtingen

Grootte keuze snel en niet duur houden zo.

Blij dat iets waar ik vertrouwd mee ben nog kon kopen

meeBlij dat iets waar ik vertrouwd mee ben nog kon kopen

Prima en snel

Na de bestelling werden de producten de volgende dag bezorgd. Snelle levering zonder problemen. Betaling kon achteraf

Goede snelle levering

Nette site en welke prettig werkt. Je word netjes op de hoogte gebracht als het pakket is verzonden incl. track and tracé. Ik zou hier weer materialen bestellen.

Verbazingwekkend snel

Fijne website waarop het goed navigeren is. De producten zijn goed beschreven en te bekijken. Er worden scherpe prijzen gehanteerd en de voorraad is op orde. Bestelling om 22:36 uur geplaatst. Volgende dag om 14:30 uur bezorgd. Ik ben enthousiast over Kabelshop nl.

Goede prijs en goede, snelle service

Zie boven

Goede snelle service

Nadat ik besteld had is er volgens mij meteen actie ondernomen en mijn bestelling kwam keurig verpakt en op tijd aan.

Snelle levering. Top kwaliteit producten.

Top kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Anton

Makkelijk bestellen, snelle levering.

prima webshop

levering is volgens belofte met voldoende voorinformatie.

Super snelle levering, bestelling compleet. Prima, geen commentaar.

Zoals verwacht!!

Een duidelijke,overzichtelijke website,bestellen gaat dus makkelijk en vlot. Bezorgen de volgende dag,keurig verpakt. Een aandachtspuntje misschien: had lamineerapparaat besteld, was fijn geweest als er een vel lamineerfolie had bij gezeten om te testen!! Het apparaat inmiddels gebruikt en werkt perfect. Tevreden klant!!

Snel en volgens belofte geleverd

Super dat ze waarmaken wat ze beloven. Keurig de volgende dag geleverd. Top dus!!

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK