Filtre

Supersnel

Overzichtelijk en snelle levering. Top

Erg goed

Artikel s'avonds besteld en de volgende dag geleverd. Wat ik prettig vindt is dat je de keuze hebt om achteraf te betalen. Heb zelf wel meteen betaald, maar kan dus ook achteraf.

geweldig

snelle levering en goedkoop artikel

Snel en betrouwbaar

Goede info op de site, makkelijk te bestellen en snel en degelijk verpakt geleverd. Ben zeer tevreden over Kabelshop.nl, heb gisteren ook hun andere producten gezien en ga zeker daar weer bestellen.

Super snelle en correcte levering

Alles klopt

Super snelle levering

Einde middag de Nedis luchtbevochtiger besteld. Andere morgen om 9 uur de deurbel en post.nl stond voor de deur met de levering van Kabelshop.nl Scherpe prijs, snelle levering, goed verpakt dus meer dan tevreden......

Goede prijs kwaliteit Snelle levering

Gemakkelijke website, snel besteld, snel geleverd. Blij mee! Word goed op de hoogte gehouden van het proces.

Bestelde artikelen worden niet geleverd!

Convectorkachel besteld en betaald. Tijdens transport “verdwenen” ?! De klacht zou worden worden onderzocht, daarna nooit meer iets gehoord. Het maar om een paar tientjes maar toch. Hier ga ik dus nooit meer iets bestellen!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Zeker de moeite waard om te shoppen.

Had een elektrische kagel besteld

Had een elektrische kagel besteld kwam netjes en iptijd aan. De kagel doet het super als ik hem aanzet is die meteen warm.

zeer slechte ervaring

Ze weigeren een instant annulatie, steken zich weg achter orderproces, maar weigeren om bewijs van afgifte aan transporteur te geven

Prima en supersnel.

Goede kwaliteit en goed verpakt!!!

Savonds besteld volgende dag in huis! Super

UTP grond kabel savond om 20:30 besteld en de volgende dag al in huis! Geweldig!!

Correcte service dienst na verkoop

Ik had een klein elektrotoestel (verwarmingstoestel) aangekocht waarbij er een mankement was aan de ventilator. Meteen melding gemaakt. Goede opvolging en correct behandeld. Ook mijn geld terug gekregen als een tegoed waar ik heel blij mee ben (kleine aankoop en beperkt bedrag maar toch fijn om het terug te krijgen) Ik ben alvast heel tevreden

duidelijk en snel

alles klopte in de bestelling en uitvoering daarvan!

Geen reactie retourzending

Geen reactie

Helemaal top

De laagste prijs t.o.v. andere aanbieders. Bezorging binnen 24 uur. Helemaal top. Vooral als je zoals in mijn geval snel van muizen in je huis af wil.

Snel en goed

Een goede ervaring snel geleverd in goede verpakking

Alles wat je nodig hebt en absurd snelle levering!

goede producten, snelle levering

Prima ervaring: duidelijke website, juiste producten, prima prijs, snelle levering.

Keurig netjes alles

Zo lekker vlot allemaal.

Goed bevallen

De eerste keer dat ik iets besteld heb en is mijn goed bevallen. Goedkoop en snel verzending.

Top levering

Lekkere makkelijke site , snel bestellen en snelle levering

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK