Filtre

Leuke lichtkerstboom

Ik heb er echter een hele dag over gedaan om alle lichtsnoeren te ontwarren. Dat viel vies tegen. Toen hij eenmaal stond in mijn tuin was ik er toch heel blij mee. Ik zal eens nadenken hoe ik hem straks opberg zodat ik hem volgend jaar weer kan ontwarren en gebruiken.

Besteld en dezelfde dag nog kunnen ophalen in Almere! Super service.

Ik had met spoed een aantal producten nodig. Ik kreeg telefonisch te horen dat ik na het bestellen de producten na een aantal uur kon ophalen. Super fijn meegedacht!

snelle en juiste levering

Gewoon besteld en het is prima geregeld. Dag later binnen. Keurig verpakt. Zonder problemen geplaatst. Toppy.

Goed product, snelle levering.

Prima website met snelle afhandeling

Goede afhandeling van prima producten.

Ijspegelverlichting

Ik had in eerste instantie gedacht dat ik een zwarte snoer had besteld. Ik kreeg witte en het staat toch mooi bij ons huis, omdat wij ons huis witte muren heeft. Het licht is warm. Wij zijn tevreden. Levering was zeer snel.

Prima zoals beloofd

Alles correct

Perfecte ervaring

Had op aanraden van een vriend voor de eerste keer besteld. Bij thuis komst van de goederen bleek er eentje defect te zijn. Is gelijk prima opgelost door het bedrijf. Echt topservice

Snelle levering en goed verpakt.

Ik probeer steeds in een fysieke winkel te kopen ivm leefbaarheid van de stad. Heb weinig ervaring met internet shoppen. Dit was een prima ervaring.

Ruime keuze en goede service

Verrassend wat er allemaal te koop is bij kabelshop en voor normale prijzen. Service en levering helemaal top. Geen ****-bedrijf

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Adapters voor mijn monitoren besteld voor middernacht en de volgende werkdag al geleverd via post.nl. Prijs/kwaliteit zeer goed en producten waren goed verpakt Levering was goed te volgen.

Snel, voordelig, prima website en heldere communicatie.

Rookmelders en gasmelder gekocht. Prima productinfo, scherpe prijzen en vlotte levering. Helemaal niets op aan te merken.

Goed en supersnel geleverd

Snel en keurig verpakt afgeleverd

Bestelling snel en keurig verpakt afgeleverd.

betrouwbaar

goedkoop en kwaliteit

Snelle levering. Duidelijke communicatie.

Zie boven

Correcte en betrouwbare site!!

Product snel en correct geleverd. Precies zoals omschreven op de site. Dus heel betrouwbaar. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen. Echt een aanrader!!!

Prima Kerst buitenverlichting, snelle levering !

Kerst verlichting voor de Decembermaand. Mooie warme lichtjes voor buiten. Start snoer met 4 losse snoerdelen. Zeer tevreden met het resultaat.

Product makkelijk te vinden op de site en prijs/kwaliteit dik in orde!

Al meerdere keren bij Kabelshop besteld, ook bij retourneren geen problemen. Voor kabels weet ik waar ik moet zijn!!

Helemaal haar wens en voor een mooie prijs.

pakje is 1 dag langer onderweg geweest maar ik vind dat nog snel , zeker in deze periode !

Goedkoper dan andere winkels snel geleverd

Twinkly kertlampjes gekocht goedkoper dan in vele andere winkels. snel en netjes geleverd. Zal zeker vaker op de site kijken want er is een zeer uitgebreid aanbod van diverse artikelen zeker niet alleen kabels zoals de naam van de webshop in eerste instantie doet vermoeden

Snelle en goede levering

Een snelle levering van het juiste produkt installeren en het werkt

Snel

Super snelle levering en perfecte kwaliteit van het gekochte product

Afspraak nagekomen.

Wat ze me gemaild hebben is ook gebeurd.

Prijs-Kwaliteit top! Levering supersnel!

Bij de kabelshop kerstverlichting gekocht. Qua prijs-kwaliteit veruit de beste en de producten de volgende dag in huis. Dit wordt vaker beloofd maar de kabelshop maakt het waar!

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK