Filtre

Prijs-Kwaliteit top! Levering supersnel!

Bij de kabelshop kerstverlichting gekocht. Qua prijs-kwaliteit veruit de beste en de producten de volgende dag in huis. Dit wordt vaker beloofd maar de kabelshop maakt het waar!

goede afwikkeling van bestelling

Duidelijke omschrijving van het product en een zeer snelle levering.

Goede website, alles duidelijk te vinden en snel thuis.

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering van het door mij bestelde product. Jammer dat er een onnodig grote doos is gebruikt om het product te verzenden.

Overzichtelijke en betrouwbare webwinkel

Fijne producten en top levertijd!

Prima webshop

Duidelijk en netjes afgeleverd

Super goed en Super Super Super snel ! Top 10+

Op vrijdag om ca 20.10 uur een bestelling gedaan die op zaterdag geleverd zou worden. Helaas ging het fout bij DHL maar werd het alsnog op zondag geleverd. In deze tijd van het jaar is het altijd superdruk voor de feestdagen. Nu met Corona is het nog drukker dan anders. Dat deze webshop het dan lukt om de spullen zo snel bij de transporteur te krijgen is gewoon super. Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen !!! Super.

Super snelle levering

Super snelle levering, tevreden klant

Snel geleverd in drukke periode!

Snel geleverd rondom feestdagen. Product zoals omschreven en in een nette doos geleverd. Prima!

Product en aflevering keurig verzorgd

Voldoet aan mijn verwachting

Gemakkelijk, goede kwaliteit en snelle levering,

Overzichtelijke website. Grote sortering. Snelle levering, met goede tracker.

Alles netjes en snel

Snel en netjes

Goed en snel geleverd

Mooi dat je ook 2de keus kunt kiezen scheelt op de nieuwprijs en net zo goed. Althans in mijn geval.

Snelle levering!!

Prima geregeld!!

Hirschmann kabel besteld, volgende dag al geleverd.

Heb in de avond een Hirschmann kabel besteld en werd volgende dag al geleverd. Kwaliteit is goed en heb weer mooi helder en strak beeld.

duidelijk, goed product en snel

vanaf het moment dat ik ging kijken naar wat ik nodig had tot en met de bestelling en levering, ik kan niet anders zeggen het ging heel simpel en gemakkelijk.

Veel keuze ! Goede prijzen en snelle verzending!

4 led kaarsen met afstandsbediening. Werken perfect !!

Snelle bezorging

Product valt tegen, afstandsbediening van waxinelichtjes werkt slecht, en ze branden niet mooi!

Goed produkt

Goed en betaalbaar

Uitstekende service, product (lampjes) perfect.

Snelheid

Na bestelling , volgende dag al in huis

Ziet er goed uit.

Snelle levering (als beloofd),zorgvuldig verpakt. Nog geen ervaring over kwaliteit. Het is nog geen kerst!

snel en goed

Keurig verpakt, mooi product. Geweldig snel.

heel tevreden; snel geleverd en goede kwaliteit

Ik ben blij dat het product van goede kwaliteit is; degelijk en goed werkzaam.

Bij de neus genomen

Ik ben bij de neus genomen omdat men me een mannetjes sterker heeft terwijl ik een vrouwtje had besteld. Foto is van internet gehaald, zodat ik niets kan bewijzen.ik zal nooit meer iets bij jullie bestellen. En zeg bij deze gedag

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK