Filtre

Tevreden over de snelheid van leveren, de prijs en kwaliteit

Voldeed aan de verwachtingen

Snel geleverd en netjes verpakt

Goed, snelle levering en goed verpakt was soms nog wel is te wensen over laat

zowel verkopers als product kwalitatief hoogwaardig.

zie boven

Kwalitatief hoogwaardige producten en snelle bezorging

Ik was op zoek naar een trekveerpomp om bekabeling aan te leggen en vond de trekveerpomp van Spirado op de site. Deze gekocht tegen een aantrekkelijke prijs en er werd conform de indicatie al de volgende dag geleverd.

Prima assortiment en snelle levering

Ik kon zonder problemen het gezochte artikel vinden en dat bleek ook nog voor een zeer gunstige prijs!!

uitstekend

Snelle service en levering

Duidelijk en snel, zoals het hoort.

Kabelsplitter besteld en binnen 2 dagen geleverd gekregen in keurige verpakking. TOP!

Snel en accuraat

Duidelijke voorlichting en goede sortering

duidelijk , doet wat er gezegd wordt en is daardoor betrouwbaar

Mijn vorige bestelling was niet aangekomen , maar toen ik dit meldde werd het keurig en snel hersteld , ( daar heb ik bij anderen andere ervaringen mee!) de laatste bestelling was er weer prima.

na een vraag over een product via de mail snel een reactie, daarna via telefonisch contact goed te woord gestaan. en het bestelde product zeer snel geleverd, dus gewoon top !

Goed en snel geleverd top

Ben zeer tevreden met geleverde product,en volgende dag bezorgd echt top

Keurig verzorgt

Kon goed lezen en zien wat ik kocht. Na ontvangst voldeed het aan de beschrijving...Prima..

Helemaal super

Ik heb het zeer goed ervaren, de ene dag besteld en volgende dag in huis. Dus dikke vette goeie service,waar ik helemaal blij van ben geworden. Zeer zeker ook mn moeder is ook heel blij met haar lichtslang. Leuk buiten versierd.

Snelle levering goed product zeer tevreden

snelle webshop

Mijn bestelling zeer snel gekregen, het is ook zo als ze zeggen voor 23.59uur besteld s'ander dags in huis en dat klop ook.

zeer goed

duidelijke website

Alles naar wens verlopen

Goed en betaalbaar

Snel geleverd netjes verpakt zeer tevreden

Topservice!

Ik ben erg goed geholpen door Faziel, het was eenvoudig om mijn defecte stekkerdoos te laten vervangen.

Super service!

Enorm snel en goed geholpen na aanschaf Twinkly set. Helaas bleek een controller niet goed te functioneren, waarna er binnen 2 werkdagen een compleet nieuwe set op de deurmat verscheen. Al met al dus topservice!

Geweldige service door snel oplossen niet ontvangen deel bestelling

Heb vrijdagavond even na 11 uur vijf artikelen besteld, Zaterdagmorgen om half elf heb ik het pakje ontvangen. Bij het uitpakken bleek dat 4 artikelen niet in het pakje aanwezig waren, Heb om elf uur dit via mail kenbaar gemaakt. Voor alle zekerheid toch maar maandagmorgen gebeld en de zaak uitgelegd. Binnen een uur werd ik teruggebeld met de mededeling dat de vier ontbrekende artikelen nogmaals verzonden zouden worden en dat ze de intern zouden onderzoeken.

Gewoon helemaal top!

Overzichtelijke site, bestellen ging makkelijk. Prima prijs en supersnelle levering. Voor herhaling vatbaar dus!

Snel geleverd, makkelijk te bestellen...

Top Top top top

Doen precies wat er staat snel leveren

Zeer uitgebreide keuze van spullen en overzichtelijk.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK