Filtre

te vrede

Ze hadden de best prijs als het gaat om de deurklink Amsterdam. In de namiddag besteld en de volgende morgen was het pakketje al in huis.

Goed en snel!

Top ervaring!

Snel gevonden wat ik zocht. Makkelijk te bestellen en zeer vlot bezorgd. Prima!

Lekker snel en goed materiaal

Professioneel in alle opzichten

Goed en snel

Goed en snel geleverd.

Heldere website, goede prijs en snel geleverd. Fijn!

Heldere website, goede prijs en snel geleverd. Fijn!

Iedere keer top volgens afspraak

Niks op aan te merken

Super enthousiast.

Snelle levering, goed contact, nette stevige verpakking en goedkoper dan in de winkel. Echte aanrader Ed

Snel

Gaat heel soepel, bestellen, betalen en leveren

toppie

nog sneller dan Max

Product doet niet wat men beweert slechts aankoop ooit!

Een Blauwpunt vliegenlamp aangeschaft. Omdat we echt met een vliegen probleem zitten rond de woning. Lamp correct en volgens instructies geplaatst. Overal vliegen en werkelijk geen enkel die gevangen werd door de lamp zelf na X aantal dagen nul resultaat. Hopelijk loopt de retour vlot en krijg ik mijn centen terug....

Perfect !

Snelle levering !

Snel en correct

Goede site duideluik bestellen en een dag later in huis! Top!

afspraak netjes nagekomen

alles klopt volgens afspraak

Teleurstellend

Kabel bleek defect bij eerste gebruik.

goed en betrouwbaar

correcte snelle levering

snelle levering, correcte afwikkeling

Perfecte shop

Snelle levering en goed spul

correcte afhandeling

Nadat het geleverde produkt niet goed werkte, werd het keurig teruggenomen.

Snelle levering van goede bel!

Makkelijk aan te sluiten en prettig geluid; duidelijk hoorbaar en niet belachelijk hard voor de buren. We hebben de bel achter buiten gehangen zodat we daar ook de bel horen.

Kan niet beter.

Snel geleverd, kabels van prima kwaliteit, en voor een zeer nette prijs. Het kan niet beter!

Perfecte levering

Mijn cilindersloten wil ik vervangen. (Beetje dom, sleutel verloren) Om geen risico te lopen wil ik de cilinder vervangen. Prijs voor 5 gelijksluitende-cilinders was dusdanig dat ik ze nu van al mijn buitendeuren, ga vervangen.

De verzending van het pakket was super vlot en goed geregeld.

De bestelde 3 mollen-verjagers middels sonar geluiden zijn helaas géén succes! De bulten in de tuin zijn er nog steeds en we hebben ze nu toch al een kleine week staan. Ze graven gewoon in de buurt van de apparaten verder. Jammer, het geld is weg maar de mollen zijn nog steeds ongewenste gasten in onze tuin!

Precies wat ik zocht en het wilde

Precies wat ik zocht en wilde

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK