Filtre

Goed en snel geleverd

Zie boven

na een klacht over een pakje wat nog steedsniet bezorgd was, fout ligt bij PostNLdeze bestellingl

bij Post Nl, pakje opnieuw door kabelshop verstuurd en de volgende dag in goede orde ontvangen. verder ben ik vriendelijk door medewerker te woord gestaan, mijn complimenten, vriendelijke groet. Els Groenewald

prima levering

zowel bestelling als levering zijn correct verlopen

Nooit meer!

Op geen enkel website is het zo omslachtig om een retour te doen: zelf een formuliertje intypen met alle gegevens, 5 dagen wachten voor een retournummer en dan nog aangetekend opsturen. Kortom: tijdsrovend, duur, klantonvriendelijk en vooral: wat je koopt kan je best niet terugsturen! Onbegrijpelijk dat dit nog kan als onlineshop.

Heldere shop en super snelle levering

Laatst om 23.55 besteld. De volgende ochtend een keurig pakje in huis. Erg snel. Toevallig had ik naast kabels ook nog een HG middel nodig. En Kabelshop had het beide tegen een eerlijke prijs. Navigeren naar mijn kabels ging vlot en vervolgens de checkout was ook doordacht en dus vlot. Van mij persoonlijk mag er Paypal One click checkout of Google account login toegevoegd worden. Maakt het nog iets sneller. Maar dus top ervaring!

De hoes was van zeer goede kwaliteit

Bestelling is op tijd geleverd en goed bevonden

Snel betrouwbaar en een goede prijs.

Breed assortiment.

Prima geholpen, besteld en snel (volgende dag) in huis.

Positief, had nagevraagd of het product nog op VO-raad was en of ze het (Ivm vakantie) nog gelijk linde versturen en kreeg het de volgende dat in huis.

Gewoon goed.

Gewoon goed,men doet wat men afspreekt

zeer goed

Prima op tijd geleverd

Vandaag besteld, de dag erna al in huis, prima toch.

Bestelling gedaan nagelopen gelijk aangegeven dat de bestelling niet juist is maar er is geen weg terug bij dit bedrijf. Art. kost 5.95 en de retour kosten zijn meer als 7 euro. Drama dus! Wel snelle levering dat wel maar werkt nu in mijn nadeel. Overleg met klantenservice medewerker 1 helemaal ruk. Medewerker 2 kwam me tegemoet maar de kosten blijven natuurlijk altijd meer dan als er een annulering mogelijk was geweest b.v. binnen een uur na bestellen. Jammer.

Hele goede service

Snelle levering en goede service. Product was niet helemaal in orde. Kregen na een telefoontje meteen nieuwe opgestuurd.

Snel geleverd voor een goede prijs

Snel geleverd voor een goede prijs

Snel geleverd en netjes ingepakt

Na de bestelling snel geleverd,netjes verpakt.

prima levering afgehandeld na bestelling,

Voor mij onbekend bedrijf toch besloten te bestellen en top dus!

materiaal allemaal van goede kwaliteit

assortiment van advertentie ook aanwezig snelle afhandeling

Hebben alles!

Snel en goedkoop

Ik heb bestrijdingsmiddelen besteld. Levering was snel, volgende dag was mijn bestelling al bezorgd en prijzen zijn heel scherp. Ik ben zeer tevreden.

snel en goed

snel goed en correct

Goed en snel

Vlot en snel geregeld. Goed product.

Goed product, vlotte bestelling en snelle levering!

Niets op aan te merken: correcte afhandeling van de bestelling, zeer snelle levering. Producten ontvangen in sneltempo en in topconditie.

Goede en vriendelijke klantenservice

Goedkope klokken gekocht. Bewust goedkoop, maar zoals vaker is goedkoop duurkoop. De klokken deden het niet, Kabelshop heeft gratis nieuwe klokken gestuurd. Ook deze deden het niet. Vervolgens hebben ze het allemaal keurig voor mij opgelost. Dik tevreden!

Soepeler jhgdssrryiijjbcxw

Th dichter Fu dvd fc x c. CX

een dikke 10 !

De mensen van Kabelschop hebben me telefonisch verder geholpen met men vele vragen, daarna het juiste artikel aanbevolen ! goede service, bedankt Kabelshop ;-)

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK