Pluspunten
Goederen zijn op de site makkelijk te vinden; man komt de gemaakte levert snelheid na; kwalitatief goed produkten.
VerbeterpuntenVerpakking voor een snoer is wel omvangrijk.
Pluspunten
Heldere site; snelle levering
Pluspunten
Levering van de materialen was snel een kwam overeen met wat besteld is. Prima prijs kwaliteits verhouding
Pluspunten
Snel, voordelig en goed!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, track & trace op moment van verzending
Verbeterpunten-
Pluspunten
niet goed direct geld terug
Verbeterpuntenweet het niet
Pluspunten
De volgende dag gelijk mijn kabel in huis. Op de website hele duidelijke omschrijving van de specificities van de kabel met een foto.
Pluspunten
vlotte afhandeling, goed product
Pluspunten
Snelle en goedkope levering
Pluspunten
Duidelijke, snelle en correcte afhandeling van de bestelling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Overzichtelijke website, daardoor is een produkt eenvoudig te bestellen. Men doet wat men belooft: vandaag bestellen, morgen in huis. Kiezen voor kabelshop.nl is een goede keus.
Pluspunten
De door mij bestelde producten zijn zeer snel geleverd en keurig verpakt bij mijn adres aangeboden. De prijs was redelijk ten opzichte van andere aanbieders.
Pluspunten
Snelle levering ('s avonds besteld, de volgende dag in huis), correcte levering (geen manco's, de juiste artikelen geleverd).
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk zoeken van producten in webshop.
Pluspunten
Snelle levering en artikel zoals omschreven