Pluspunten
Duidelijk informatie op de website, goed en snel geleverd.
Pluspunten
snel toegankelijk en technisch goed geïnformeerd.
Pluspunten
Snelle levering en betrouwbaar
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Correct en duidelijk, niets op aan te merken.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Er stond bij de adapter die ik heb aangeschaft: "voor alle apparaten die u in uw auto gebruikt", maar het is blijkbaar niet geschikt voor al die apparaten. Dit staat wel vermeld bij specificaties, tot een bepaalde ampere, hoewel het voltage gelijk blijft. Dan moet je maar net weten welke amperes je apparaten verbruiken (veel meer dan deze adapter aankan). Vind de opmerking over "alle apparaten" dus misleidend. Ik had niks aan mijn aangeschafte adapter, en de kabelshop was niet bereid om iets aan verzendkosten of retourkosten bij te dragen, waardoor ik nog meer verlies zou lijden als ik het product retour zou sturen. Jammer.
Pluspunten
snelle afhandeling.
Pluspunten
De eerste keer een eenvoudige kabel gekocht en gelijk geïnstalleerd. Totaal geen probleem ondervonden, zoals hierboven reeds is aangegeven. Als particulier zal ik zeker uw bedrijf bij anderen aanbevelen.
Pluspunten
Duidelijke website, klantenservice via WhatsApp, snelle levering en goedkoop!
Pluspunten
zeer snel gelevert
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle levering, 's avonds besteld volgende dag in huis!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Erg snelle levering. Product voldoet aan de omschrijving. Zelfs een track en trace voor een klein pakketje
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Telefonisch contact zeer prettig, bijbetaling soepel aangeboden. Online goed geholpen door vraag goed op te pikken en mij terug te bellen met oplossing. Prima de luxe!