Pluspunten
Snel verzonden & snel bezorgd Betrouwbaar Goed verpakt
Pluspunten
Groot assortiment en snelle levertijd
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Ik vond het erg prettig dat ik via de app contact met jullie kon opnemen om zo het juiste product te kunnen bestellen. Bedankt nog voor de informatie.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Grote sortering en snelle levering
VerbeterpuntenBij een bepaald bedrag geen verzendkosten
Pluspunten
snelheid perfect. Gekochte apparaat (antenneversterker) viel tegen; levert niet voldoende output voor een aantal zenders
Pluspunten
Snelle levering vanuit grote voorraad
VerbeterpuntenDoorgaan op de ingeslagen weg. Misschien nog eens de bezorgkosten bekijken omdat deze hoger waren als de bestelling in mijn geval.
Pluspunten
Goede zoekfunctie op de site, duidelijke productomschriivingen, gratis verzenden en heel snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. prima prijzen.
Pluspunten
Prima telefonische informatie, snelle levering, voor een concurrerende prijs!
heb ik niet ging perfect
Pluspunten
Duidelijke website. Supersnelle levering. Gunstige prijs. Goede informatievoorziening over het verloop van de bestelling. Informatie, kiezen, betalen en leveren. Alles is hier feilloos en snel gegaan. Hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen.
VerbeterpuntenEvt. Paypal toevoegen aan de betaalmogelijkheden.
Pluspunten
VerbeterpuntenVond persoonlijk de website wat rommelig.
Pluspunten
snelheid