Filtre

perfect en op tijd geleverd

binnen 1 dag geleverd, zoals de website beloofd

snel geleverd

Tot nu toe werkt de verlichting perfect

Kerstverlichting zoals op de website zeer tevreden netjes en optijd geleverd.

Makkelijk bestellen, snelle levering

goede website, snelle levering

bestelling geplaatst en geleverd.

Bestelling niet in 1 dag geleverd maar in 2 en dat is ook prima!

Uitsekend verzorgd en snel geleverd

Goede webshop,snel en verzorgde levering

Prima, vlotte en adequate service!

M.v.n. mijn ervaring in 1 zin.

Supersnel!

Kon direct (als bedrijf) op rekening bestellen, zeer snelle levering!

Fijn apparaat, bezorging goed

Bestelling snel verlopen en op tijd afgeleverd. Tevreden met aankoop.

Geweldig snel en goed

Makkelijk en zeer overzichtelijke webpagina's ,en snelle correcte levering.

Zeer tevreden.

Geleverd zoals beschreven.

geweldig

zo vlot de bestelling geleverd daar kunnen vele webshops een puntje aan zuigen ,goedkoop en solide daar word je echt vrolijk van. bedank!

Prijs - Kwaliteit is prima en ook nog snel geleverd

Prijs-Kwaliteit is prima en de levering was ook snel bezorgd. Prima in orde allemaal

Degelijk

Al vaker wat besteld prima service en professionele materialen ,goed verpakt .aanrader.

Super snelle levering

Prima toko

Prima ervaring met bestellen van kabels, Alleen 3 review mailtjes ontvangen van Kabelshop in 3 dagen tijd is een beetje too much.

Snelle en korrekte levering

Snel en kwaliteit

Ik heb gekleurde lampjes gekocht 36meter wat een kwaliteit van het snoer echt mooi. De kleuren zo helder. De verpakking super . En de snelheid was mega top. Ik ben niet anders dan blij.

duidelijk en vriendelijk aan de telefoon

Nooit meer over nadenken altijd DOEN !!

Top ervaring

Snelle levering en een top product!

Heel snelle levering en keurig verpakt

Helemaal prima

Geen vlotte retour, hier bestel ik niet meer

Tweede maal besteld. Vlotte levering. Bij mijn laatste bestelling werd 1 product geleverd dat niet compatibel is met een Belgische stopcontact. Stond niet duidelijk aangegeven op de website. Ik vraag een retour aan en deze valt blijkbaar volledig ten kosten van de koper. Geen easy retour met een voorgeprint retourticket dus...Resultaat is dat ik zit met een timer die ik evengoed bij het huisvuil kan gooien aangezien de retourkosten bijna even duur zijn als het product zelf. Hier bestel ik dus niet meer. Verzendkosten + retourkosten voor de koper.

Ongekend slechte klantenservice

Update: Na mijn klacht heeft Kabelshop contact opgenomen en voor zover dat mogelijk was de situatie vanaf dat moment netjes afgehandeld. Ik werd daar persoonlijk over gebeld, dat stelde ik op prijs. Originele melding: [Pakket kwijt geraakt in de post, vervolgens twee weken lang moeten wachten op een "onderzoek". Continue zelf achteraan moeten zitten, en telkens afgescheept met we wachten op het onderzoek of we starten een nieuw onderzoek. Geen eigen initiatief. Na tig keer mailen verzend men zonder overleg een nieuw pakket, en ontvang ik er ineens uit het niets twee. Ik moet vervolgens betalen voor de retourkosten van het dubbele pakket óf de factuur betalen die erbij zit. Klantenservice gaat in de verdediging en wil totaal niet helpen. Spreken zich tegen en geven halve instructies, waar ze later een beroep op doen. Waar-de-loos.]

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK