Pluspunten
Gewoon top. Volgende dag in huis ook.
Pluspunten
Snelle levering !! Prima Kwaliteit.
Pluspunten
Hele snelle levering Goed geleverd product
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit van het geleverde en zeer snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke website, scherpe prijzen, informatie per e-mail over levering perfect, snelle levering.
Pluspunten
Goed verpakt Snel bezorgd
Ik hoop hiermee mijn aanbeveling voor derden t.a.v. dit bedrijf te hebben gedaan maar vul dit eenmalig in en niet weer. Elke keer een enquete invullen van: hoe vond je dit en dat, wat kan beter enz. vind het persoonlijk walgelijk aan dit soort flauwekul mee te doen. Wil best weer materialen bestellen maar dit soort onzin houd ik absoluut NIET van. Vr. groet P. Wegman
Pluspunten
Goed en snelle levering
Pluspunten
Snelheid waarmee de bestelling werd uitgevoerd
Pluspunten
snel en hulpvaardig.
De verpakking was te groot ten opzichte van het product. Het bestelde was in de verpakking ook niet goed vastgezet met opvulmateriaal.
Pluspunten
Ook op het adres goed geholpen
VerbeterpuntenIn tegenstelling tot het advies konden stekkers niet op oude stekkers gedrukt worden, maar moesten ze op kabel gemonteerd worden. Komt het signaal wel ten goede
Pluspunten
snel en correct