Response from the business owner
Beste Julia,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen — onze excuses daarvoor.
U geeft terecht aan dat u uw bestelling vrijwel direct na het plaatsen heeft geannuleerd. Omdat wij bestellingen zeer snel verwerken en verzenden om tijdige levering te garanderen, kan het helaas voorkomen dat een order al in het verzendproces zit voordat een annulering ons bereikt. Dat neemt niet weg dat wij begrijpen dat dit voor u erg frustrerend is geweest.
Het spijt ons ook dat u ons telefonisch niet direct heeft kunnen bereiken. Door drukte heeft het beantwoorden van de telefoon op dat moment langer geduurd dan u van ons mag verwachten. Dat is uiteraard niet de service waar wij voor willen staan.
Wat betreft de retourafhandeling en het omzetten naar een tegoed: dit is nooit onze intentie zonder overleg te doen. Wij kijken dit graag persoonlijk met u na, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.
Kabelshop.nl staat voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding, snelle levering en specialistische service. Juist daarom vinden wij het jammer dat uw ervaring anders is geweest.
Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen, zodat wij uw klacht alsnog correct kunnen afhandelen:
[email protected]
0294 72 08 75
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dit voor u recht te kunnen zetten.
Met vriendelijke groet,
Abel