De website is duidelijk en het is gemakkelijk om iets te bestellen. Snel geleverd en de spotjes werken prima.
Beste Carla, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl
Snelle bezorging , Goede website miste nog wel een aantal artikelen, die ik graag meteen erbij besteld had willen hebben, Zoals oa rvs kabel en rvs bevestiging materiaal
Beste Jeroen, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven! Hierdoor kunnen we ons assortiment en onze website blijven verbeteren en optimaliseren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Voor de eerste keer besteld bij Kabelshop. Ik ben dik tevreden. Goede communicatie. Plus een goede prijs en heel snel geleverd.
Beste Nico, Wat een leuk compliment, dankjewel. We wensen je nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Duidelijke info en goed bestelproces.
een eerste kennismaking met het bedrijf heeft op mij een positieve indruk gemaakt
Beste Cecile, Bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Alvast een hele fijne dag gewenst en hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Het pakje was bij levering beschadigd door Bpost en ook niet meer volledig. Kabelshop.nl heeft dat snel en keurig opgelost. Doe zo verder.
Beste Peter, Dat vinden we erg leuk om te horen, bedankt. Altijd fijn om een compliment te krijgen. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Zie boven
Beste Aad, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dit is voor ons erg belangrijk want alleen op deze manier kunnen wij onszelf blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
bij Post Nl, pakje opnieuw door kabelshop verstuurd en de volgende dag in goede orde ontvangen. verder ben ik vriendelijk door medewerker te woord gestaan, mijn complimenten, vriendelijke groet. Els Groenewald
zowel bestelling als levering zijn correct verlopen
Beste Jan, Dankjewel voor de positieve reactie. We houden dit vast en hopelijk zien we je snel weer terug in de webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Op geen enkel website is het zo omslachtig om een retour te doen: zelf een formuliertje intypen met alle gegevens, 5 dagen wachten voor een retournummer en dan nog aangetekend opsturen. Kortom: tijdsrovend, duur, klantonvriendelijk en vooral: wat je koopt kan je best niet terugsturen! Onbegrijpelijk dat dit nog kan als onlineshop.
Beste Kurt, hartelijk dank voor uw feedback. Wij werken elke dag hard aan de optimalisatie van onze processen. Wij hebben even contact met u opgenomen omtrent deze kwestie en fijn u hier nog even over gesproken te hebben. met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Laatst om 23.55 besteld. De volgende ochtend een keurig pakje in huis. Erg snel. Toevallig had ik naast kabels ook nog een HG middel nodig. En Kabelshop had het beide tegen een eerlijke prijs. Navigeren naar mijn kabels ging vlot en vervolgens de checkout was ook doordacht en dus vlot. Van mij persoonlijk mag er Paypal One click checkout of Google account login toegevoegd worden. Maakt het nog iets sneller. Maar dus top ervaring!
Beste Roland, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Bestelling is op tijd geleverd en goed bevonden
Breed assortiment.
Positief, had nagevraagd of het product nog op VO-raad was en of ze het (Ivm vakantie) nog gelijk linde versturen en kreeg het de volgende dat in huis.
Gewoon goed,men doet wat men afspreekt
zeer goed
Vandaag besteld, de dag erna al in huis, prima toch.
Bestelling gedaan nagelopen gelijk aangegeven dat de bestelling niet juist is maar er is geen weg terug bij dit bedrijf. Art. kost 5.95 en de retour kosten zijn meer als 7 euro. Drama dus! Wel snelle levering dat wel maar werkt nu in mijn nadeel. Overleg met klantenservice medewerker 1 helemaal ruk. Medewerker 2 kwam me tegemoet maar de kosten blijven natuurlijk altijd meer dan als er een annulering mogelijk was geweest b.v. binnen een uur na bestellen. Jammer.
Original review
Bestelling gedaan nagelopen gelijk aangegeven dat de bestelling niet juist is maar er is geen weg terug bij dit bedrijf. Art kost 5.95 en de retour kosten zijn meer als 7 euro. Drama dus! Wel snelle levering dat wel maar werkt nu in mijn nadeel.
Snelle levering en goede service. Product was niet helemaal in orde. Kregen na een telefoontje meteen nieuwe opgestuurd.
Snel geleverd voor een goede prijs
Na de bestelling snel geleverd,netjes verpakt.
Voor mij onbekend bedrijf toch besloten te bestellen en top dus!
assortiment van advertentie ook aanwezig snelle afhandeling
Snel en goedkoop
Ik heb bestrijdingsmiddelen besteld. Levering was snel, volgende dag was mijn bestelling al bezorgd en prijzen zijn heel scherp. Ik ben zeer tevreden.