Goed product. Snel geleverd. Niks op aan te merken.
Een oplader teruggestuurd, een snelle afwikkeling volgde
Snelle en goeie service
Bestellen gaat makkelijk. De levertijd zeer snel. Artikel keurig verpakt.
Prima afgehandeld! Zou er zo weer bestellen!
alles zoals belooft , tijd en correct
Kwaliteit beter,snelle leveren
Onze kat had de kabel van de kerstboom kapot gebeten. Bij kabelshop een nieuw snoer besteld en nu brand onze kerstboom weer mooi !
Product bleek niet compatible met mijn modem. Onderlinge communicatie leidde tot terugname en vergoeding retourkosten. Perfect
Via een advertentie op deze site van Kabelshop. nl gekomen. Het juiste product gevonden , een goede prijs en een snelle levering. 45 min. Na levering kon ik het rolluik weer gewoon gebruiken. Top
Aankoop en levering zonder problemen
Geleverd in een schitterend doosje
Snel geleverd!
Veel keus en goed snelle levering zeer tevreden
Need I say more? Gewoon doen!
Tevreden.
Een aanrader
Zoals het hoort !
Bijzondere snel in huis En een goede prijs
Het instaleren van nieuwe cat6 s utp heeft mijn download snelheid opgedreven van 55mb/sec naar 275mb/sec van daar 200% tevreden
Heel tevreden . Zoals ik gehoopt had levering op tijd . Zou iedereen aanraden om daar te kopen
Telefonisch contact gezocht voor advies. Had 30 meter kabel nodig. Werd geadviseerd om 50 meter te kopen want dat was goedkoper. Keek toch nog even op de website en vond toch de juiste kabel van 30 meter. Prijsverschil ruim € 40,00. Slecht advies. Voor de rest is alles goed verlopen. Hierbij wil ik graag het bovenstaande rectificeren. Bij het zoeken naar een geschikte kabel heb ik diverse websites bezocht. Bij een daarvan heb ik telefonisch contact gezocht wat ik hierboven beschreven heb. Bijj kabelshop was de website zeer duidelijk en bleven er geen vragen over. De bestelling was dan ook perfect en snel geleverd. Alsnog mijn excuses voor de eerste review.
Original review
Mijn bestelling werd prima op tijd geleverd, er ontbraken helaas wel wat onderdelen. Nadat ik hierover contact had opgenomen is een en ander door een medewerker uitgezocht en heb ik onmiddellijk de juiste bestelling compleet geleverd gekregen. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop uiteindelijk de zaak is opgelost en met name over de prettige communicatie.
-edit- Onderstaande blijft waar maar goed gesprek gehad met kabelshop en een vergoeding gekregen. Daarnaast heeft het bedrijf aangegeven contact op te gaan nemen met de fabrikant vanwege de zeer minimale gebruiksaanwijzing. Goed opgelost jongens. --- Geen idee of jullie hier iets aan kunnen doen, maar de kwaliteit van dit product laat te wensen over. Het product bevat nauwelijks een handleiding voor het in elkaar zetten, de stukken zijn niet duidelijk genummerd waardoor je de verkeerde onderdelen in elkaar probeert te zetten. Dit heeft als gevolg dat de onderdelen kapot gaan. Nu snap ik dat ik zelf meer geld uit kan geven aan beter materiaal wat minder snel stuk gaat. Mochten jullie hier niks aan kunnen doen omdat het product niet van jullie is, is mijn advies om het uit het assortiment te halen. Aangezien mijn werk dusdanig tijdrovend en vermoeiend is heb ik geen kans gehad direct bericht te sturen en om een nieuwe te vragen. Dit verwacht ik dus ook niet. Ik wens jullie verder een prettige dag. met vriendelijke groet Miranda Koster basisschoolleerkracht.
Original review