Snel, goed, goedkoop en kwaliteit

Ik wilde snel nog wat kerstverlichting hebben en kabelshop leverde binnen één dag (zondag besteld, maandag binnen). Goed producten en scherp geprijsd.

Snel, goed, goedkoop en kwaliteit

Goed en snel

Snel en goed

De producten van kabelshop voldoen aan de verwachting. Bovendien worden ze supersnel geleverd en de prijs is ok

Snel en goed

Goede ervaring

Snelle levering en voordelig

Erg goed

Goed, snel en duidelijk

Niet goed vwb bestelorder 1654424

De artikelen zijn nog niet binnen. Levering staat op een dag maar wanneer dat niet lukt krijg ik geen terugkoppeling wanneer een en ander wel wordt geleverd. Dat de levering langer duurt vind ik geen probleem, maar dat ik hier geen terugkoppeling over ontvang vind ik jammer. Hoop dat de communicatie in dergelijke gevallen verbetert.

Erg goed

Goed, snel en duidelijk

Snelle en nette levering

Netjes verpakt, snel geleverd en prima kwaliteit zoals verwacht.

Snelle nette levering

Bestelling netjes verpakt, snel geleverd en prima.kwaliteit zoals verwacht.

Goede kwaliteit, zeer goede prijs, snelle levering.

Goede kwaliteit, zeer goede prijs, snelle levering.

Mooie website en snelle levering

Mega snelle levering

Prima lampen snelle levering

Gewoon goede service

snelle service & aflevering

Wat je van een webshop verwacht.

Makkelijke webshop, snelle verzending. Maar een écht goede review is pas te geven na contact met klantenservice. Ik heb te weinig ervaring met deze shop om een goede recensie te schrijven. Vandaar mijn lage beoordeling.

Precies wat ervan verwacht wordt

Lampjes geven een mooi warm licht. Het stuk snoer zonder lampjes om bij je stopcontact te komen is lang genoeg. Goede kwaliteit. Kortom, en goed product voor een mooie prijs

Precies wat ervan verwacht wordt

52 Koningsbeltweg