Precies wat ervan verwacht wordt

Lampjes geven een mooi warm licht. Het stuk snoer zonder lampjes om bij je stopcontact te komen is lang genoeg. Goede kwaliteit. Kortom, en goed product voor een mooie prijs

Snelle service en goed product

Doen waar ze voor staan!!!

Het product wat ik heb besteld was netjes en keurig ruim op tijd binnen. De kwaliteit voldoet aan wat op de site stond aangegeven. Kortom alles verliep op rolletjes wat een tevreden klant oplevert.

Doen waar ze voor staan!!!

Alles prima geregeld

Kon het zelf niet beter doen.

Supersnel

's avonds rond 22.00 uur set cilinders van het merk AXA voor mijn nieuwe huis besteld. Volgende middag zaten ze al in de deuren. Levering van Kabelshop is supersnel, en zij waren ook nog eens de goedkoopste in deze categorie. Ga zeker vaker shoppen bij Kabelshop.

Supersnel

snel

Goed product, alleen lees ik zojuist de folder van de lidl daar zijn precies dezelfde te koop voor 19,95 terwijl ik er 39,95 voor heb betaald leuk product om dus te verkopen

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK