snel

Goed product, alleen lees ik zojuist de folder van de lidl daar zijn precies dezelfde te koop voor 19,95 terwijl ik er 39,95 voor heb betaald leuk product om dus te verkopen

snel

Snel, goed, goedkoop en kwaliteit

Ik wilde snel nog wat kerstverlichting hebben en kabelshop leverde binnen één dag (zondag besteld, maandag binnen). Goed producten en scherp geprijsd.

Perfect geregeld

Perfect geregeld,niet te duur en alles in 1 keer goed

alles zoals besteld

Zeer goede ervaring

Snel, goed, goedkoop en kwaliteit

's avonds besteld volgende dag geleverd

Zeer snelle en correcte afhandeling

Zeer snelle en correcte afhandeling