Snel en goed

Bestelling geplaatst en volgende morgen al in huis. Echt ongelooflijk.

Snel en goed

Bestelling geplaatst en volgende morgen al in huis. Echt ongelooflijk.

gewoon goed en snel

Snelle en goede service

Prijs,kwaliteit verhouding is goed

Snelle en goede service

Goede levering,

De afhandeling en levering was prima, niks mis mee, alleen kom ik er nu achter dat 1 dag later de prijs van €12,95 verlaagd is naar €9,95, zelfde artikelno. Vindt ik niet helemaal corect.

Prijs,kwaliteit verhouding prima.

Snelle en goede service.

Prijs,kwaliteit verhouding prima.

Snelle en goede service.

Zondags bestelling gedaan en maandagochtend al ontvangen. Partituurverlichting besteld, goede kwaliteit!

Matig tevreden

Bestel een slimme stekker helaas staat daar niet bij dat je de afstandsbediening er los moet bijbestellen. Wel snelle levering.

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

Besteld en zoals beloofd volgende dag het product ontvangen. Snelle service en goede kwaliteit! Voor mij daarom 5 sterren.

Snel in huis en betaalbaar

De web shop is duidelijk goede producten verzorgd verstuurd snel in huis zo als afgesproken en betaalbaar

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK