Super snel geleverd

Super snel geleverd en alles naar wens

Artikel zwaar over de houdbaarheidsdatum

Heb een product voor het bestrijden van insecten zoals luizen gekocht. Het artikel dat ik ontving, was meer dan een jaar over datum. Fabrikant is daar duidelijk over, dit kan echt niet. Maar deze winkel levert het gewoon uit. Misschien denken ze dat ik achterlijk ben, maar volgens mij zijn ze het zelf. Als winkel hoor je te weten, wat je uitlevert. Maar wat hoorde ik van hun klantendienst toen ik dit meldde? Ze hebben van dit artikel alleen maar overjarige exemplaren op voorraad. Een gelijkwaardig, vervangend product hebben ze niet. Dus dan maar geld terug gevraagd.

Prima shop

Pakket goed en netjes op tijd ontvangen En ook goedkoper dan bij anderen, ga zeker nog wel wat bestellen bij kabelshop.

Fantastische after sales service

Bestelling gedaan, maar bij levering bleek een van de artikelen niet correct te werken. Super goed afgehandeld door de klantenservice. Verder snelle levering.

zeer slecht

vijverlampen besteld, na bepaalde tijd lek en defect, nieuwe gekregen weer lek en defect, weer nieuwe gekregen weer lek en defcect. Toen wilde ik mijn geld terug en daar ben ik inmiddels 2 weken weer op aan het wachten.

Helaas geen goede ervaring

Na ruim een week wachten zelf contact opgenomen met kabelshop.nl over de bestelling (belofte voor 23.59 uur besteld morgen geleverd ruimschoots niet gehaald) en de aankoop ontbonden. Was het antwoord de order ligt nog bij de DHL. Nu ruim twee weken verder ligt de order nog bij de DHL en wil kabelshop mijn orderbedrag niet retourneren. Kabelshop is zelf verantwoordelijk voor de verzending en dus ook verplicht het aankoopbedrag te retourneren. Casus zal ik aanmelden bij de DAS, niet om er zelf wijzer van te worden maar voor dossieropbouw voor eventuele andere gedupeerde. ---UPDATE--- Naar aanleiding van deze review heeft kabelshop contact opgenomen en beloofd mijn aankoopbedrag terug te storten. Binnen 5 (werk)dagen zal het bedrag terug gestort moeten zijn.

PRIMA

Bestelling gevonden, vlot verstuurd en gearriveerd.

Men liegt onbetrouwbaar

Betrouwbaar en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! Klopt niets van! Woensdag voor 18u besteld en betaald, zondag, dus 4 dagen later staat bij DHL nog steeds: Volg de zending van KABELSHOP.NL Zending nog niet ontvangen of verwerkt. Op een mail voor het weekend werd niet gereageerd. Ik verwacht het maandag ook niet te krijgen daar het bij DHL nog niet ontvangen is. Ik heb dan ook de bestelling geannuleerd. Ik verder nog nooit ergens een negatieve beoordeling gegeven. Dan geef ik liever geen beoordeling.

Vlotte levering

Fijne site

Positief

Snelle en goede levering

Netjes en snel geleverd maar één defect

Het was goed verpakt en snel geleverd Alleen is één van de twee water tanks lek, dus die lekt non stop leeg. Erg jammer!

Makkelijk besteld en snel geleverd

Daardoor zal ik zeker vaker hier bestellen

Duidelijk en snelle levering!

Zeer snelle levering, top!!!

Perfect!

Alles wat ik nodig had, had ik snel gevonden en was de volgende dag al binnen. Top!

alles prima en snel geregeld

alles prima en snel geregeld

Snelle levering alles goed

Goed gedaan

Snel geleverd en goede kwaliteit kabel.

De gewenste kabel was makkelijk te vinden op de webshop. Zo in het winkelmandje gegooid en snel geleverd. Kabel is inmiddels in gebruik en doet wat ie moet doen.

Niets op aan te merken

Netjes verpakt en op tijd geleverd

matig

Geen mail ontvangen wanneer paket bij jullie verzonden werd,stond plotseling man aan de deur en gaf het paket af .Heb ook geen mail ontvangen van deze bezorg dienst wanneer het paket afgelevert wordt.

Netjes verpakt op tijd geleverd, prima!

Duidelijke website en snelle levering

Snel gevonden op jullie duidelijke website, met een snelle levering

Mijn bestelling werd vlot geleverd.

top shop!

Goede produkten, snelle levering, goede communicatie.

Mijn convectorkachel werd beschadigd bezorgd. Na contact met klantenservice en retourneren werd het snel vervangen zonder gedoe. Hoefde de beschadigde kachel niet te retourneren. Bij kringloop ingeleverd voor recycle. Probleemloos geregeld.

leveren een een goed product, maar niet op tijd

Al bestel je zeer ruim op tijd, je ontvangt het vrijwel nooit de volgende dag. Dus laat de slogan van voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis weg.!!

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK