Goede én snelle service

Ik heb zeer goede kwaliteit en service gehad bij jullie en geef Ik dit zeker door aan derden

Komen niet na wat ze op de website beloven

Vanwege een goed assortiment en goede prijsstelling hier een bestelling gedaan in de veronderstelling van voor 23:59 besteld is de volgende dag bezorgd. We zijn nu een aantal dagen verder en nog niets ontvangen. Ook bij de status van de bestelling verandert niets. Chat is onbereikbaar en ook op de mail wordt niet gereageerd. Ongelofelijk dat dit bedrijf eerder Awards gewonnen zou hebben. Twijfelachtig of zij met zo'n handelswijze wel een keurmerk waardig zijn.

Vlotte levering

Wat ik besteld heb had ik de volgende dag in huis Bedankt daarvoor

Incomplete bestelling en helaas geen reactie op de mail

Beter niet met snelle goede service adverteren als mailtjes beantwoorden niet lukt.

Levering/contact drama

Vrijdag voor 18.00 van alles (op voorraad) besteld nog steeds niks ,ook geen reactie, ontvangen . Assortiment is prima maar je moet er de tijd voor nemen Erg jammer

Vandaag besteld morgen in huis - forget it!

Reeds een week aan het wachten op mijn 'dringende' bestelling. Ook nog geen antwoordt gekregen via email, contactformulier of chat. Zeer jammer, dit had een topwebshop kunnen zijn. Het woord 'betrouwbaar' hoort niet op hun slogan te staan.

uitmuntend,

De bestelling vrij laat geplaatst, de volgende dag vroeg afgeleverd.

verstuurt gif per post zonder juiste maatregelen

bedrijf verkoopt zeer giftige bestrijdingsmiddelen (ja het is vreemd voor een 'kabel'shop), maar weet niet om te gaan met de regelgeving of veiligheid omtrent gif en het verzenden er van. We kregen een pakket met perfacs waarbij de fles in de verpakking leeggelekt was. De hele doos was doordrenkt met gif. Het artikel was niet correct verpakt, de verpakking bevat geen (wettelijk verplichte) waarschuwingen, en het bedrijf stelt medewerkers, post verwerkers en klanten willens en wetens bloot aan neurotoxische giffen. Onvoorstelbaar dat een bedrijf als dit zo met gevaarlijke middelen om gaat. Op mail naar klantenservice wordt niet gereageerd. Ondertussen is wel aangifte gedaan bij inspectie leefomgeving en transport. tip voor kabelshop : blijf bij je kernproducten en ga niet experimenteren met gifstoffen om een paar cent te verdienen. betreft ordernummer 1484715

Veel handige spullen en snelle bezorging tegen een scherpe prijs

Inmiddels een aantal keer wat besteld, naar volle tevredenheid. Door de snelle levering en het ruime assortiment ben ik nu weer bezig met een nieuwe bestelling.

Snelle levering en veel producten!

Uitstekend!

Zeer snelle levering en een goede prijs!

Zoals beloofd

Makkelijke website, snel naar het juiste product, ‘s avonds besteld, volgende ochtend in huis. Er zat een verkeerde rekening bij, maar even mailen en dezelfde dag nog de goede rekening in huis.

Uitstekend vlot conform verwachtingen

Bestellen, snel ontvangen, producten conform specs, alles werkt zoals verwacht. Kortom Top.

Ik heb gekregen wat ik had besteld

Ok

zeer goede producten en heldere communicatie

Mijn laatste bestelling ging ook zeer goed en nu weer helder en overzichtelijk.

Super snelle service en faire prijzen

Supetgoefe snelle service en faire prijzen

Weer een hele fijne koop ervaring

Ik kon mij producten makkelijk vinden. De email begleiding was duidelijk en niet te overdadig. Nazorg ging snel en ondersteunend.

Zoals verwacht, goed, snel en juist

Bestelling ging soepel Bevestiging zoals het hoort Snel ontvangen Goed verpakt Zeker een aanrader

Correct en snel afgewerkt

Afhandeling werd snel en correct afgewerkt.

Zeer goede en snelle vakkundige service .

Voordat je weet krijg je product thuisgestuurd , snelle en betrouwbare service.

prima en snel geleverd

prima en snel geleverd

Product niet orde

De bestelling, een koptelefoon, is keurig snel geleverd maar hij werkt niet goed. Slechts één oor doet het. Ik heb daarover een uitgebreide mail gestuurd maar nog niets gehoord. Ook geen bericht van ontvangst. Dat vind ik geen goede service. Baukje Zandstra

snel en correct.

Na bestelling snel en correct geleverd ook de gevraagde factuur zeer tevreden hier over.

Langer wachten

Jammer dat de motto is voor zo laat besteld en de volgende dag in huis. Helaas wordt dat niet gehaald. Is wel vervelend als je het daarom besteld en verwacht. Dus als je het niet erg vindt om te wachten op je pakket kun je gerust hier bestellen. Maar heb je het liever de volgende dag in huis of nodig dan zou ik hier niet bestellen.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK