goede kwaliteit snel bezorgd

Uitgebreid assortiment, alles wat je nodig hebt is er te vinden en wordt keurig de volgende dag thuisbezorgd.

Uitstekende service

Zelfs op zondag besteld was al maandag geleverd, tegen een concurrerende prijs.

Snel geleverd en goedkoop

20 meter sftp kabel cat 6a goedkoop en snel geleverd.

goede service

je verwacht het niet maar ze hebben het zeker en de volgende dag in huis. ideaal

Levering niet wat het was

Bestelling geplaatst en na een aantal dagen zelf maar gemaild met de vraag waar het bleef. (Bleek niet op vooraad te zijn). Nu een ander product gisteren besteld. Ik wacht nu nog steeds op de track and trace....

Bestelde voldoet aan de omschrijving/verwachting en werd zoals vermeld ook een dag later bezorgd. Ga zo door.

snel en juiste product geleverd

top

top service gisteren besteld nu al in huis

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, ook bij bestelling in het weekend. Zondag besteld, maandagmiddag in huis.

Snel geleverd, goed geïnformeerd

Keurige afhandeling van de bestelling.

Goeie service, snelle bezorging, en goeie prijs

Snelle levering en goede prijs

Zeker niet de duurste. Snel geleverd. Gratis verzonden (30+ euro)

goed en snel

xfgbb

Eerste bestelling, goed en snel geleverd

Goede en vooral snelle levering

Duidelijke website, volgende dag in huis!

Prima service, breed aanbod, snelle levering

goede en net verzorgde aankoop

Bij kabelshop 25 mtr kabel op rol besteld voor huishoudelijk gebruik, de eerste dag besteld de andere dag geleverd, precies wat ik nodig had, dubbeladerig 2x 1mm met extra buitenmantel en tegen een zeer scherpe prijs. perfect.

Snel en netjes

Ik had kabeltje nodig voor mijn laptop, mijn zoon had een link van kabelshop doorgestuurd en zo besteld en geleverd, helemaal top

Mijn ervaring " in een woord GEWELDIG "

Laat in de middag besteld, volgende dag voor 11.00 geleverd.

Prima, helemaal top.

Alles ging goed. Blij mee.

prima en correct

makkelijk te vinden artikelen en netjes afgeleverd conform belofte

Super !

Een goede webshop met eenvoudige manier om te bestellen. De snelheid van uitleveren is ongekend !! Supersnelle levering van de goede producten, dus ik ben een zeer tevreden klant !!

Snelle levering en goede prijs.

Ik heb hier kabel besteld via de website, dit ging gemakkelijk en kon ik goed vergelijken. De levering was snel en keurig verpakt, een aanrader!

Probleem met defect geleverd onderdeel slecht afgehandeld.

Kabelshop.nl heeft naar aanleiding van onze beoordeling contact met ons opgenomen en het probleem onderkend. Daar wij elders al een nieuwe onderdeel aangeschaft hebben, hebben zij het bedrag van het defecte onderdeel gecrediteerd. Ze hebben het uiteindelijk dus netjes opgelost. Wij zijn tevreden.

alles naar wens gelevert

kan haast niet beter