Alles volgens afspraak

Snelle levering van het bestelde.

Helemaal goed niets aan veranderen

Goede omschrijving van diverse kabels voor de tv. Besteld en de volgende dag geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Op aangegeven tijd geleverd. Prima kwaliteit. Ga hier zeker vaker kopen

Supersnelle levering

De 1st volgende dag al in huis . Supersnel

was oke

bestel iets en het word vlot geleverd!!!

Duidelijke site, goede prijzen, snelle en zorgdige levering

snel geleverd, goede communicatie

snel geleverd, goede communicatie en product voldoet aan verwachting. Top.

Mooi op tijd bezorgd

Was spannend of het voor de kerst zou komen .. maar lag op tijd in de brievenbus

s Avonds besteld en de volgende middag geleverd. Producten tegen prima prijs en ook goed verpakt. Heel tevreden over.

‘s Avonds bestel, de volgende dag in huis

Ondanks de kerstdrukte.

Het bestelde artikel juist geleverd.

Op tijd geleverd.

snelle service, goede prijzen

Zoals een webshop hoort te werken :)

Snel bezorgd

Snelle levering zoals beschreven staat, keuze uit bezorgdienst, goede prijs! prima!

Kabelshop is top!

Overzichtelijke website en snelle bezorging. Ik ben fan!

Alles geleverd en werk naar behoren!

Grandioos goed!

Wat een snelle bezorging! Was er beduusd en blij van. Prachtige kerstversiering voor in de tuin voor een redelijke prijs.

Geweldig.

Zéér tevreden met mijn aankoop, warme verlichting.

Snel bezorging

Ik heb een draadloze oplader gekocht voor mijn zoon. Ik was best verbaasd over de snelle levering aangezien wij in een drukke periode zitten. Ik had nog een vraag over de product, en naam contact op met de leverancier. Ik kreeg heel snel een email terug. Fantastisch ervaring.

Snelle levering van gewenst product

Volgens planning op juiste tijdstip geleverd.

Waardeloze product, service en comunicatie

Ik koop op 29 november 2021 een jacuzzi jay Z maladives .€1098 Ik heb de jacuzzi opgeblazen een dag erna. (geen water erin gedaan anders vervalt het retour sturen ivb hygiëne. ) Ik kom de volgende dag bij de jacuzzi en wat blijkt dat de gehele jacuzzi leegloopt . Ik heb de jacuzzi weer opgeblazen en dacht zal aan de kou liggen dat hij een beetje leeg is gelopen . Maar de dag erna is de jacuzzi weer een stuk leeg gelopen . Ik heb gemaild want het opgegeven telefoon nummer geef geen gehoor en neemt niemand op . Ik wil mijn nieuw gekochte jacuzzi retour doen en mijn geld terug . Na vele mails op en neer heb ik het retour papier ingevuld en opgestuurd naar kabelshop. Ik heb aangeven dat ik af zie van een nieuwe jacuzzi of dat de nieuwe jacuzzi word gemaakt. Ik heb aangegeven dat ik van de koop wil afzien van het ondeugdelijke product. Ze doen net of ze het niet snappen en willen de jacuzzi maken en weer retour naar mij sturen . Krijg je gezegd via mail stuur de jacuzzi maar via post.nl kosteloos naar ons op . Breng de jacuzzi maar naar een post.nl pakketpunt bij u in de buurt . Weet niet waar ze die wijsheid vandaan halen maar de jacuzzi weegt 87 kilo en post.nl gaat maar tot 30 kilo , de jacuzzi weegt 87 kilo . Heb nu 3 dagen achter elkaar gemaild dat het niet gaat met post.nl maar ik krijg geen reactie meer terug . Heb vandaag met ALPC gebeld waar de jacuzzi van daan komt en werd tegen mij gezegt aan de telefoon dat de jacuzzi gemaakt zou worden en geen geld retour zou krijgen . Ik nog eens duidelijk gezegt dat ik de koop ontbindt en er van af zie . Heb vandaag contact gehad met de rechtsbijstand en die gingen nu contact leggen met kabelshop etc om de koop nog eens te ontbinden. Misschien dat dat helpt . Eerste en laatste keer uit deze winkel besteld .

Trieste aftersales

Mijn zus geadviseerd hier een krimptang (rj45) te kopen om 1 kabel te knijpen, de geleverde tang was krom en hebben deze dus niet kunnen gebruiken. Retourbeleid is nogal tegen de consumentenrechten in zeg maar, wou een duurdere tang bestellen maar met deze ervaring rijker gaan we wel naar een andere toko

Helaas negatief.

Ik bestel een drie split en heb14 dagen later nog niets gekregen..

Zeer goede en zeer snelle bezorging

zeer snelle levering

Op de zondag voor kerst besteld en maandag al in huis, dit had ik niet verwacht want op werkdagen besteld de volgende dag in huis. Helemaal top dus.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK