Goedkoop, betrouwbaar en snelle levering

Binnen 2 dagen artikel binnen, goede levering

Ze blijven maar spammen

Ik heb me nu al 3 keer af proberen te melden voor die stomme reclame e-mails maar ze blijven spammen.

Snelle bezorging, redelijk resultaat

De buiten kerstverlichting die ik heb besteld werkt matig. De aan- en uit-knop werkt heel wisselend. De Alex kerstboom die ik ook heb besteld is top!

Zeer goede en snelle Webshop

De bestellingen zijn van de juiste kwaliteit en worden snel gelverd.

top

ik had eerst via een andere site besteld, die duurde maar en duurde maar en ik kreeg uiteindelijk een verkeerd item opgestuurd, dus die gecanceld en via jullie geprobeerd, en alles ging in 1 keer uitstekend, goed product, goede prijs/kwaliteit verhouding, goede verzending, alles goed

Snelle, correcte levering, goed verpakt.

ook het artikel wat defect is, is snel weer nieuwe geregeld

HDMI splitter gekocht die niet deed wat geadverteerd was

Ik heb een passieve HDMI splitter gekocht die een Full HD uitput zou moeten kunnen splitten (dupliceren) naar twee monitoren. Elke keer als ik een tweede monitor aansloot kreeg ik zwart scherm. Na contact zou dit eerste aan de kabellengte liggen. Echter met twee korte kabels kreeg ik hetzelfde resultaat, geen beeld op beide schermen. Na opnieuw contact op te nemen kreeg ik het bericht dat het slechts voor 720p of lager zou zijn, terwijl de website Full HD omschrijft. Dit alles speelt over een periode van twee weken waarbij ik diegene was die om reactie moest vragen in tegenstelling dat er op de mail wordt gereageerd. Uiteindelijk zit ik met een product dat niet doet wat geadverteerd wordt. Nergens wordt voorgesteld om het te ruilen, testen of retourneren (het kan niet doen wat op de website staat). Kortom een erg negatieve ervaring terwijl dit normaal niet het geval is.

Gewoon top.

Afhandeling zeer snel, professioneel en goed geregeld. Op de hoogte gehouden van elke stap en producten snel en goed verpakt ontvangen.

Zeer snelle levering. Producten zoals verwacht

Super, snel geregeld en snel geleverd

Bestelking was snel en simpel te plaatsen. Prijs kwaliteit is goed, zoals beloofd dsg erna geleverd.

snelle corrercte levering

Ik heb duidelijke gegevens gevonden op de website en daarna het voor ons geschikte voorwerp gevonden en besteld!

Helemaal goed

De bestelling is snel, prima kwaliteit en juist ontvangen. Wat wil je nog meer!

Helemaal top

Mooi product, precies zoals omschreven op de site. Zeer snel, nee super snel geleverd. Goed verpakt. Niet duur, maar wel kwaliteit. Helemaal tevreden.

Zo hoort het.

Een hele goede eerste ervaring. Alles in één vloeiende beweging afgehandeld. Perfekt een voorbeeld voor andere webshops.

Bestelling snel en keurig afgerond

Kabelshop heeft een overzichtelijke website met een heldere bestelprocedure. Kabelshop.nl biedt goede nazorg en duidelijke communicatie.

Producten nemen ze zopnder problemen terug.

Goede service duidelijke website lage prijzen

Lage prijzen, snelle service , overzichtelijke webshop !

Snel besteld, snel in huis.

Product zoals omschreven, snelle levering

Snel binnen. Netjes verpakt.

super tevreden snelle levering kan niet beter bedankt kabelshop.

super tevreden snelle levering kan niet beter bedankt kabelshop.

Prachtige warme verlichting

Snel en goedkoop

Super snel geleverd

Super snel geholpen en geleverd toppie Super geregeld daar.

Duidelijke site, goede omschrijving product, snelle levering.

Product was zoals omschreven, snelle levering

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK